Vlad Gherman, revoltat de momentul iscat la concertul Coldplay. Ce părere are despre Babasha: „Îi înțeleg și pe cei care au huiduit”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Spectacola. Sursă foto: Facebook/Babasha
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video: Spectacola. Sursă foto: Facebook/Babasha

Vlad Gherman a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Spectacola, unde a vorbit despre întreg scandalul de la concertul Coldplay. Artistul a asistat la momentul din a doua seară, când Babasha nu a mai fost huiduit, ci aplaudat în picioare de public.

În urmă cu o săptămână, mai exact miercuri și joi, Babasha a urcat pe scenă la concertul Coldplay de pe Arena Națională din București. Dacă în prima seara a spectacolului el a fost huiduit și fluierat, iar momentul său a iscat o întreagă controversă, în cea de-a doua seară, publicul s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat. În doar 48 de ore, tânărul de 22 de ani a trecut de la agonie la extaz după ce a cântat manele la concertul susținut de trupa britanică. 

Vlad Gherman, revoltat de momentul iscat la concertul Coldplay: „S-a creat un circ destul de mare cu Babasha ”

În cea de-a doua seară a concertului de pe Arena Națională a fost prezent și Vlad Gherman. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Spectacola, artistul ne-a spus cum s-a simțit întregul momentul de joi, dar și ce părere are despre scandalul care s-a iscat cu o zi în urmă. Deși nu a asistat la momentul de miercuri, Vlad Gherman ne-a mărturisit că s-a creat un circ destul de mare după momentul lui Babasha și că este de apreciat faptul că tânărul de 22 de ani a reușit să urce pe scenă și în a doua seară și să facă show. 

„Din fericire, eu am fost în ziua a doua. Nu a prins bilete la primul concert și mă bucur că a fost așa. Auzisem de incident. În a doua zi nu s-a huiduit sau probabil că da, dar au fost cazuri izolate.

Într-adevăr, s-a creat un circ destul de mare cu Babasha și tot ce s-a întâmplat, dar din punctul meu de vedere este un artist care, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat în prima seară, el a reușit să urce pe scenă și a doua zi și să facă show. Chris a reușit să-l ridice. Mi s-a părut senzațional. Cu toții ne întrebam dacă o să urce și a doua zi pe scenă. Până la urmă, gusturile nu se discută”, a spus Vlad Gherman în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Vlad Gherman și Oana Moşneagu se pregătesc să devină părinți: „Vrem să vină copiii. Ea trebuie să ia o mică pauză” / Video

„Babasha e un artist foarte bun. A reușit să ducă live o piesă destul de grea”

Actorul nu îi condamnă nici pe cei care au huiduit la concert, susținând că publicul care nu ascultă manele nu a știut de momentul lui Babasha. Vlad Gherman este de părere că gusturile nu se discută și a recunoscut că și el ascultă manele, ba chiar la nunta sa, petrecerea s-a încheiat chiar cu acest gen muzical. Totodată, actorul ne-a mărturisit că întregul moment de la concertul Coldplay i s-a părut senzațional. Cât despre Babasha, Vlad Gherman susține că este un artist foarte bun, care a reușit să cânte o piesă destul de grea pe scena de pe Arena Națională din București.

„Eu pot să înțeleg și atitudinea oamenilor care au huiduit, adică pot să înțeleg că există oameni care poate au venit să vadă Coldplay și nu au știut nimic în momentul ăla. Nu cred că este o greșeală din partea organizatorilor sau cine s-a ocupat să-l aleagă pe Babasha. Din contră, mi s-a părut un moment senzațional.

Recunosc, fraților, eu ascult și manele la petreceri. Cu asta s-a stins și nunta noastră, adică nu există, iar el chiar e un artist foarte bun. Eu recunosc că nu auzisem de el. Nici nu stau să mă uit în trending să văd cine e, dar mie mi s-a părut că e un cântăreț care a reușit să ducă live o piesă destul de grea. Tot respectul pentru el și pentru tot momentul pe care l-a făcut. De asemenea, bravo Chris Martin pentru cum a reușit să gestioneze situația în a doua seară”, a mărturisit Vlad Gherman în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: „M-am îndrăgostit de tine”. Connect-R și Misha formează din nou un cuplu? Videoclipul care confirmă că s-ar fi împăcat a ajuns pe internetGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel