Babasha a cântat și la al doilea concert Coldplay! Chris Martin, solistul trupei, l-a acompaniat / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/BABASHA
Descriere foto: Captură video: YouTube/BABASHA

Babasha a cântat și în această seară, 13 iunie, la concertul Coldplay. Chris Martin, solistul trupei, l-a acompaniat, atât din voce, cât și la chitară.

Babasha a urcat din nou pe scenă la concertul Coldplay. În ciuda huiduielilor din prima zi, Chris Martin, solistul trupei, l-a invitat pe cântărețul de manele să cânte din nou alături de el.

Artistul a interpretat aceeași melodie ca în seara precedentă, piesa „Păi Naa”, care a stârnit reacții mixte. De această dată, Babasha a fost acompaniat de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, atât vocal, cât și la chitară. Momentul a marcat o schimbare față de prima seară, când Chris Martin a cântat la pian alături de Babasha. De această dată, reacţia publicului a fost cu totul diferită.

Dacă miercuri tânărul artist de 22 de ani a fost huiduit de fanii Coldplay, de această dată a fost primit cu ropote de aplauze şi strigăte de susţinere.

Te-ar putea interesa și: Connect-R a răbufnit, după ce Babasha a fost huiduit pe Arena Națională: „Sub niciun context nu trebuie tratat cu o asemenea reacție”

Al doilea concert Coldplay s-a lăsat din nou cu huiduieli

În timpul spectacolului, Chris Martin, solistul Coldplay, adus în discuție și momentul de seara trecută, când Babasha a fost huiduit. Acesta a mărturisit că s-a simțit șocat, trist și vinovat după tot ce s-a întâmplat miercuri seară. Cu toate acestea, solistul a spus că îi place România și a promis că trupa Coldplay se va mai întoarce în țara noastră.

„Și ieri am cântat aici. A fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți.

Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici”, a spus Chris Martin.

Spre surprinderea tuturor, solistul trupei Coldplay a cerut publicului prezent la concert să huiduie din toate puterile.

„Azi a fost publicul cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Dar aș vrea să schimb un lucru. Ieri au fost oameni care au huiduit, dar huiduielile nu au fost foarte reușite. Așa că vreau ca astăzi ca timp de 5 secunde să huiduiți mai bine și mai tare decât ieri, ca să aud. Așa că hai, huiduiți!”, a precizat solistul.

Te-ar putea interesa și: Mihai Trăistariu a reacționat în scandalul momentului! Ce spune, după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay: „Era logic să fie huiduit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel