Baba Vanga, profeții înspăimântătoare pentru 2023: Extratereștrii, explozie nucleară și arme biologice care vor ucide sute de mii de oameni

Data publicării:
Descriere foto: În 1994, pentru meritele sale deosebite, Vanga (pe numele său real, Vangelia Gușterova) a rpimit titlul de cetățean de onoare a Republicii Kalmîkia.
Descriere foto: Descriere foto: În 1994, pentru meritele sale deosebite, Vanga (pe numele său real, Vangelia Gușterova) a rpimit titlul de cetățean de onoare a Republicii Kalmîkia.

Vezi în articol ce profeții a făcut Baba Vanga pentru anul 2023.

Clarvăzătoarea oarbă, cunoscută la nivel global ca și Baba Vanga, care ar fi prezis corect atacurile 11 septembrie și Brexitul, a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare pentru 2023, scrie Irish Mirror.

În timp ce mulți speră că vom avea parte de niște vești bune pe măsură ce ne îndreptăm spre 2023 în câteva luni, predicțiile făcute de Baba Vanga sunt  sumbre și pline de tristețe. femeia misterioasă, care și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, a vorbit despre furtuni solare dezastruoase, o explozie nucleară și invazii extraterestre pentru anul 2023.

După ce a orbit, bulgaroaica a susținut că a primit un dar rar de la Dumnezeu care i-a permis să vadă în viitor. Dacă previziunile făcute de Baba Vanga se împlinesc, lumea ar putea avea un an foarte greu.

Bebelușii de laborator

Una dintre predicții se referă la crearea bebelușilor de laborator, Baba Vanga crezând că părinții viitorului vor putea decide culoarea pielii și caracteristicile copiilor lor.

Previziunea ar putea însemna sfârșitul nașterilor așa cum îl știm noi, cu trăsături și selecții de aspect făcute în laboratoare, mai degrabă, decât norocul genelor.

Explozii nucleare

Clarvăzătoarea a prezis câteva necazuri îngrijorătoare pentru 2023. Oamenii ar putea vedea explozii nucleare, iar asta ar putea cauza probleme grave lumii.

Vanga a susținut că anul viitor va avea loc o explozie a unei centrale nucleare, iar comentariile ei vin cu temeri legate de "șantajul nuclear" din partea Rusiei față de Ucraina.

Războiul din Ucraina a făcut ca trupele ruse să preia centrala nucleară Zaporojie, dar încă nu este clar dacă la acest lucru se referea predicția ciudată a Babei Vanga.

 

Citește continuarea pe DC News.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel