Axinte, dezvăluiri inedite despre avere și familie. Soția actorului a făcut tratament ani buni pentru a-l avea acum pe fiul lor

Data publicării:
Ion Petrescu, facebook
Descriere foto: Ion Petrescu, facebook

Axinte a făcut dezvăluiri inedite despre avere, dar și despre familie. Actorul a vorbit și despre tratamentele pe care le-a făcut soția sa pentru a rămâne însărcinată.

Axinte și-a deschis sufletul și a vorbit despre familia și averea lui. Actorul a fost mai sincer ca niciodată și a făcut dezvăluiri inedite. Acesta a mărturisit că este foarte mândru de băiatul lui, Eduard, în vârstă de 14. Potrivit spuselor actorului, băiatul a venit pe lume după ce soția sa a făcut mai multe tratamente.

„A fost un copil dorit, îți dai seama, după 6 ani... Nu știam de asta cu două linii (n.r. - despre testul de sarcină). A venit după ani de tratament. Acum nu știu dacă mi-aș mai fi dorit, că Eduard spune: „tati, să nu mai faceți niciunul, că vreau ca averea să-mi rămână mie”, a spus actorul la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, imagini șocante. Blondina s-a afișat cu un cheag de sânge la ochi: "Am fost atacată" / FOTO

Actorul a mărturisit că a avut multe oportunități încă de la debutul în carieră. De asemenea, a precizat că profesia l-a ajutat și pe plan financiar, atunci cumpărându-și o mașină și un apartament.

„Așteptăm vremuri mai bune și sper că o să vină. La mine a fost un șut în f..., pentru că atunci s-au deschis toate ușile către primării, către zile de oraș. Am cunoscut foarte multă lume și asta m-a ajutat foarte mult și financiar, pentru că din start, când am pornit, m-au ajutat, am luat un apartament, o mașină, să intru și eu în rând cu ei. Ei deja aveau multe spectacole. Și eu aveam, dar tot mai bine a fost acasă”, a mai transmis vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel