Bianca Drăgușanu, imagini șocante. Blondina s-a afișat cu un cheag de sânge la ochi: "Am fost atacată" / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu și-a îngrijorat fanii, după ce s-a afișat cu un cheag de sânge la ochi.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate apariții din showbizul românesc. Frumoasa blondină este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, fosta soție a lui Alex Bodi le-a arătat celor care o urmăresc în mediul online că se pregătește pentru filmarea unui nou proiect, însă nu acest lucru le-a atras atenția fanilor, ci modul în care s-a afișat blondina.

Vedeta le-a arătat urmăritorilor ei de pe instagram cheagul de sânge pe care îl avea la ochi. Aceasta a ținut să le și explice motivul care a dus la apariția acelui cheag.

„Aici în ochi am fost atacată de un dragon. Glumesc…Am voie la ora asta să glumesc. Ori de la oboseală, ori de la tensiune, așa stă situația” a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Fanii și-au făcut griji pentru Bianca Drăgușanu, mai ales după ce în urmă cu câteva luni, în mediul online au apărut mai multe fotografii cu blndina plină de vânătăi, în urma bătăilor încasate de Alex Bodi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel