Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații GRAVE la adresa lui Doru Gușman. Impresarul l-ar fi trimis bolnav la evenimente pe regretatul artist

Data publicării:
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Avocata familie lui Petrică Mîțu Stoian lansează o serie de acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman.

Noi informații ies la iveală, la câteva luni de la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, Avocata familiei regretatului artist a făcut o serie de acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman. Carmen Obârșanu, avocata familiei, susține că artistul ar fi fost trimis bolnav la evenimente, cu toate că avea o afecțiune pulmonară și fusese infectat cu COVID-19.

”Petrică Mâțu Stoian avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară care punea sub semnul întrebării recomandarea unui tratament în camera hiperbară. Degeaba spun Gușman și fiică-sa, ei au o mare parte din vină. Mâțu a avut Covid, cine l-a tratat? Fata lui Gușman! Gușman la câte spectacole l-a dus ca să scoată bani, ia să vedem!”, a spus avocata familiei într-o emisiune TV.

De asemenea, avocata a mărturisit, așa cum a declarat și sora regretatului artist, că toți banii pe care Petrică Mîțu Stoian i-a câștiga la evenimente au intrat în buzunarul impresarului său, Doru Gușman.

”Vă dați seama că și sora lui Mâțu e supărată. Maria a zis: fratele meu, în loc să fie protejat când era bolnav, era târât la petreceri să scoată bani. Ăsta (n.r. impresarul Gusman) și-a băgat toți banii în buzunar și l-a lăsat pe mâna celor de la clinică”, a mai spus ea.

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații grave la adresa clinicii

Noi informații ies la iveală, la patru luni de la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, Avocata familiei regretatului artist a făcut o serie de acuzații grave la adresa clinicii  private de unde regretatul artist a fost transportat ulterior la Reșița. Potrivit acesteia, cei de la Spitalul Județean din Reșița ar fi refuzat să îl transporte pe interpretul de muzică populară la Timișoara, așa cum și-a dorit familia.

„Petrică Mîțu Stoian era bolnav, dar nu atât de bolnav încât moartea să fie explicabilă. El a fost la o emisiune, a condus sute de kilometri de la emisiune până la acea clinică. Într-o fișă medicală scria, într-adevăr că avea 20% din plămân afectat”, a spus Carmen Obârșanu la Prima TV.

„De aici continuă șirul de erori. Starea era gravă, dar nu în asemenea hal încât să nu poată fi transferat la o clinică de specialitate”, a spus Obârșanu.

Avocata a completat precizând că de la 6 dimineața și până la ora 16, lui Mîțu Stoian i s-au administrat medicamente care i-au făcut mai mult rău decât bine. În jurul orei 19:30, nu se mai putea face nimic, în ziua în care ajunsese la Reșița. Pacientul a fost declarat deja mort, relatează fanatik.ro

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel