Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații grave. Ce i-ar fi spus unii medici despre situația artistului

Data publicării:
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut noi acuzații grave la adresa medicilor care s-au ocupat de regretatul artist.

Noi informații ies la iveală, la patru luni de la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, Avocata familiei regretatului artist a făcut o serie de acuzații grave la adresa clinicii  private de unde regretatul artist a fost transportat ulterior la Reșița. Potrivit acesteia, cei de la Spitalul Județean din Reșița ar fi refuzat să îl transporte pe interpretul de muzică populară la Timișoara, așa cum și-a dorit familia.

„Petrică Mîțu Stoian era bolnav, dar nu atât de bolnav încât moartea să fie explicabilă. El a fost la o emisiune, a condus sute de kilometri de la emisiune până la acea clinică. Într-o fișă medicală scria, într-adevăr că avea 20% din plămân afectat”, a spus Carmen Obârșanu la Prima TV.

„De aici continuă șirul de erori. Starea era gravă, dar nu în asemenea hal încât să nu poată fi transferat la o clinică de specialitate”, a spus Obârșanu.

Avocata a completat precizând că de la 6 dimineața și până la ora 16, lui Mîțu Stoian i s-au administrat medicamente care i-au făcut mai mult rău decât bine. În jurul orei 19:30, nu se mai putea face nimic, în ziua în care ajunsese la Reșița. Pacientul a fost declarat deja mort, relatează fanatik.ro

„Trebuia să nu afle presa de ce se întâmpla la acea clinică”

„Mi-au spus unii medici. Trebuia să nu afle presa de ce se întâmpla la acea clinică. Mai erau cazuri venite”, este acuzația gravă lansată de Obârșanu.

„Aici mi se pare o problemă (n.r.: legată de refuzul medicilor ca Petrică să fie transferat la Timișoara). Dacă starea pacientului nu suporta transportul, trebuia scris pe foaia de observație.  Fie a avut disfuncții cardiace, fie au fost modificări legate de coagulare. Trebuia să fie prezent un medic de terapie intensivă în cazurile extrem de grave. Pneumologul, cardiologul trebuiau să fie acolo”, a declarat Dorobăț.

Avocata familiei a declarat că artistul și-a dat seama că acest tratament nu i-a făcut bine, iar în ultimele clipe din viață i-ar fi spus surorii sale că a greșit.

„Mîțu și-a dat seama în ultimele minute de viață și i-a șoptit surorii: am greșit, nu mă mai certa și tu! Și-a dat seama că de acolo i se trage. A plecat pe lumea cealaltă știind de unde i se trage.”, a mai spus Carmen Obârșanu, potrivit spynews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel