Averea MODESTĂ a lui Britney Spears, în comparație cu RIVALELE sale

Data publicării:
Britney Spears, foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, foto Instagram

Telenovela Britney Spears se reaprinde la 13 ani după ce artistei i-a fost impusă tutela tatălui său. 

Artista declară că, în toți acești ani, tatăl său a exercitat un control total asupra asupra vieţii sale, pornind de la finanțe și terminând cu relațiile de prietenie ale artistei.

Peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume, doar albumul de debut fiind vândut în peste 25 de milioane de exemplare. Și, totuși, artista are în prezent o avere evaluată între 60 și 70 de milioane de dolari, sub jumătate din averea de 150 de milioane de dolari a lui Jennifer Lopez, care a vândut doar 70 de milioane de albume.

O situație similară se înregistrează și în cazul rivalei de-o viață a lui Britney, Christina Aguilera, care a vândut 50 de milioane de albume, dar deține o avere estimată la 160 de milioane de dolari.

Diferența enormă între averea lui Britney Spears și cele la care au ajuns rivalele sale este cauzată de mai mulți factori. 


Citește continuarea pe DC Business și află ce s-a întâmplat cu averea artistei. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel