„Avem un grup de vedete care ajung într-un centru de reabilitare” Filmul care îi va ține pe români în suspans. Actrița Sabina Lisievici dezvăluie primele informații /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sabina Lisievici, actor, regizor, producător
EXCLUSIV
Descriere foto: Sabina Lisievici, actor, regizor, producător

Sabina Lisievici dezvăluie primele informații despre subiectul filmului „Kingdom of Judas”. Un lungmetraj care propune mult suspans, o noutate în cinematografia românească.

Sabina Lisievici, actor, regizor, producător, vine în platoul Spectacola pentru a vorbi despre noul său lungmetraj, „Kingdom of Judas”, pe care l-a prezentat recent la  Marché du Film de la Cannes. Actrița este cunoscută pentru studiile sale din SUA, de la celebra școală americană de actorie Bobbie Chance & Larry Chance, acolo unde au mai studiat nume grele din industria cinematografică printre care merită a fi menționați Brad Pitt, Jennifer Aniston și Drew Barrymore. A jucat în 3 filme de succes, inclusiv în "Back 2 Back", alături de Florin Piersic Jr, Paul Diaconescu, Howard Dell, Stanislav Ianevsky și alții. De asemenea, a făcut parte din distribuția serialului românesc „Iubiri secrete” și a jucat în filmul de lungmetraj "I am not for sale" și în scurtmetrajul "Wild Sunflower".

Este o noutate pentru cinematografia românească

Sabina, invitată în platoul Spectacola, ne-a prezentat foarte modest o descriere a noului său lung-metraj, „Kingdom of Judas”, acolo unde tema principală este reprezentată de slăbiciunile caracterului uman în fața unor provocări cu adevărat reale. Grupul de vedete care vor fi supuse unor contexte dramatice este așteptat cu nerăbdare de către cinefili și nu numai. Sabina  dezvăluie că este acest film are o caracteristică aparte față de majoritatea filmelor românești cu care ne-am obișnuit deja, iar acest element secret este dat de suspansul continuu.

„Cred că oamenii vor pleca dușați de poveste. Nu într-atât încât să plângă în sală, dar într-atât încât să înțeleagă ca e important să fii puternic și cum să fii puternic. Îți arată niște pași pe care noi toți, majoritatea, am trecut prin asta și am ajuns să nu luăm deciziile pe care Ana (N.R. Unul dintre personaje) le-a luat. Putem să facem o bătaie pe umăr și să spunem: „Ce bine că nu am reacționat ca ea când am trecut printr-o situație asemănătoare”. Filmul dezbate subiecte cum ar fi consumul de droguri, faima, declinul faimei, cât suferă cei din jurul persoanelor faimoase care se autodistrug. Acest film urmărește ca sub-ploturi (N.R. Sub-subiecte,) vreo șase povești, iar ca plot principal urmărește povestea dintre Ana și Maria. Avem un grup de vedete care ajung într-un centru de reabilitare al vedetelor în România. Cum ajung ei în aceste situații și ce se întâmplă acolo e foarte important de văzut. De fapt, „important” nu e termenul bun, ci mai degrabă e interesant. Filmul te ține foarte tare. Tot timpul se întâmplă ceva și cred că asta e o noutate pentru filmele românești. Vă ține la marginea scaunului constant.Cu toate acestea, înțelegi abia la final ce se întâmplă. Toate personajele ajung cumva să te intereseze.”, ne-a spus, în exclusivitate, Sabina Lisievici.

Timpul trece și e tot mai greu

Cu toate acestea, actrița ne-a dezvăluit o perspectivă cel puțin interesantă asupra viziunii despre viață. Vedeta admite că odată cu trecerea timpului devine tot mai greu a-ți păstra integritatea sufeltească. De multe ori, spune actrița, blândețea și simpatia sunt percepute ca slăbiciuni, pierzându-și din calitatea de virtuți în acest fel.

„Am observat că e destul de greu să te păstrezi bun sau integru pe măsură ce înaintezi în vârstă. Cumva se aștern așa niște nori deasupra noastră care par să nu mai treacă. Chiar dacă noi ne continuăm viețile, fericiți sau doar ok în permietrul nostru, micile astea întâmplări negre ajung să ne afecteze și rămână cumva cu noi. Deși noi suntem generația cu healing (N.R. Vindecare), iluminare și chakre și curățarea lor, ceea ce e minunat, rămân cu noi lucrurile astea. Am observat că pe măsură ce înaintăm în vârstă, cel puțin în privința mea, devii tot mai cocoșat din cauza lucrurilor care ți s-au întâmplat. Tu zici că le ierți, că le uiți, dar nu se întâmplă niciodată cu adevărat. Mi-era mult mai ușor să fiu foarte, foarte blândă înainte și pe măsură ce am înaintat în vârstă am realizat că soiul acesta de blândețe e luat deseori ca naivitate sau indolență.”, a încheiat actrița, în exclusivitate, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel