Avantajele micropigmentării sprâncenelor. Elena Copăceanu: „Optimizează timpul de dimineață. Nu-ți dai seama că s-a intervenit”

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Copăceanu, sursa foto Youtube, pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Elena Copăceanu, sursa foto Youtube, pexels.com

Regina Micropigmentării, Elena Copăceanu, a fost invitată la emisiunea Mi-Th influencer de pe DC News, DC News TV și Spectacola.

Elena Copăceanu este considerată a fi cel mai bun micropigmentist al sprâncenelor din România. Lucrează în acest domeniu de ani buni de zile și, datorită acestui lucru, a putut fi martoră a tuturor schimbărilor care au schimbat acest domeniu, de-a lungul timpului. Dacă pentru unele persoane încă mai e străin termenul de „micropigmentare”, specialista a ținut să explice, pentru început, ce presupune tehnica și de ce a devenit atât de răspândită și adorată în rândul femeilor de toate vârstele. 

„Este un machiaj permanent, este confortabil să ai sprâncenele machiate în permanență. Foarte multe femei apelează la această procedură pentru că optimizează timpul de dimineață. Nu mai pierd 20 de minute în oglindă cu desenul sau cu stabilirea simetriei. Un rezultat bun este acela care nu se observă, sprâncenele arată foarte bine, dar acolo nu-ți dai seama că s-a intervenit.”, a declarat Elena Copăceanu, specialist micropigmentist al sprâncenelor.

Te poate interesa și: Uleiul de măsline, ingredientul MINUNE pentru părul deshidratat: ”Parcă îți mulțumește scalpul” Cum să îl folosești corect/ EXCLUSIV

„Vrem să urmărim ca sprâncenele să arate bine, într-un mod natural”

Elena Copăceanu se mândrește cu tehnici proprii de micropigmentare, care vor transforma sprâncenele imperfecte, cu anumite goluri, în unele ideale. 

„Am făcut pionierat în acest domeniu, pentru că am început în urmă cu 16 ani, când tehnicile nu erau la fel ca și în ziua de astăzi. Vrem să urmărim ca sprâncenele să arate bine, într-un mod natural. Am tehnici proprii, pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor, cu care mă mândresc în prezent.”, a continuat specialista.

De ce aleg femeile această procedură

Femeile aleg să apeleze la această procedură, în principiu, din comoditate, spune specialista. Mai mult, doamnele doresc să rezolve anumite probleme pe care le au la nivelul sprâncenelor și care nu pot fi corectate prin alte metode. 

„În general, femeile aleg această procedură pentru a avea o formă definită și pentru simetrie. Chiar dacă clienta are sprâncene bogate, mereu există loc de mai bine. Fiecare vede anumite goluri și acolo putem interveni cu micropigmentarea. Aceasta poate fi realizată foarte discret, prin completarea acelor goluri. Mai sunt și cliente care s-au pensat excesiv și nu le mai cresc firele. Acest lucru se poate completa prin micropigmentare fir cu fir, care arată cel mai natural.

Sprâncenele trebuie să arate bine când clienta nu are machiaj, pentru că sprâncenele micropigmentate nu trebuie să anuleze celelalte trăsături, trebuie să le completeze.”, a continuat aceasta. 

Citește și: Cele mai tari ponturi despre părul gras, ars sau agresat, placa de păr și despre tehnica spălatului fără șampon, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz / video

Elena Copăceanu, „Regina Sprâncenelor” din România

Titulatura de „Regina Sprâncenelor” a fost câștigată pe drept, consideră Elena Copăceanu, care a muncit foarte mult pentru a atinge performanțele din ziua de astăzi. 

„Cu toată modestia, merit titulatura pentru „Regina Sprâncenelor”, pentru că am muncit foarte mult în acest domeniu și transmit foarte pasiune, iubesc această meserie și transmit asta și cursanților mei.”, a mai spus ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel