Austin Butler, protagonistul filmului "Elvis", face furori la Hollywood

Data actualizării: | Data publicării:
Austin Butler, captură video Elvis/ youtube
Descriere foto: Austin Butler, captură video Elvis/ youtube

Interpretarea lui Austin Butler în rolul regelui rock and roll-ului, în filmul "Elvis", l-a ridicat la rangul de "actor la modă" de la Hollywood.

Numele lui Austin Butler răsună cu putere la Hollywood graţie rolului lui Elvis Presley din noul film biografic al regizorului Baz Luhrmann, care l-a făcut să devină unul dintre tinerii actori ai momentului.

Actorul american, în vârstă de 30 de ani, este deja comparat cu Leonardo DiCaprio: chipeş, cu perspectivă şi cu tot ceea ce este nevoie pentru a triumfa în lumea celuloidului.

Totuşi lui Austin Butler nu i-a fost uşor să-şi croiască drum la Hollywood şi să-şi atingă ţelurile. Mulţi actori adolescenţi de pe Disney Channel se pierd pe drum, însă el a reuşit să-şi învingă timiditatea care l-a însoţit în primii ani de platou, a muncit din greu şi l-a avut ca naş pe Denzel Washington, unul dintre marii săi idoli.

Pe plan personal îi place sportul (slăbiciunea lui este boxul), natura şi să citească.

Tânărul a avut o scurtă relaţie cu actriţa Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp şi a artistei franceze Vanessa Paradis, şi o altă relaţie de mai lungă durată, timp de nouă ani, cu cântăreaţa Vanessa Hudgens.

În prezent, Butler se întâlneşte cu o altă tânără la modă: top-modelul Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford. S-au cunoscut în urmă cu nouă luni însă lucrurile par să meargă de minune între cei doi.

Discreţi de obicei cu apariţiile publice, Butler şi Gerber au făcut excepţie săptămâna trecută cu gesturi nedisimulate de dragoste pe covorul roşu la Fsetivalul de la Cannes. Ei şi-au etalat public dragostea, cu un sărut pasional la avanpremiera filmului "Elvis", la care Kaia a dorit să fie prezentă alături de iubitul său, notează Agerpres.

''Elvis'', noul film al regizorului Baz Luhrmann

 

„Elvis" este un lungmetraj biografic, care explorează viaţa şi cariera starului american Elvis Presley (interpretat de Austin Butler), precum şi complicata lui relaţie cu enigmaticul manager al său, Tom Parker (jucat de Tom Hanks).

 

Acţiunea se desfăşoară pe parcursul a 20 de ani, de la perioada de ascensiune a cântăreţului şi compozitorului american de rock'n'roll şi până la dobândirea statutului de vedetă fără precedent în istoria industriei muzicale. Acest parcurs include şi relaţia cu una dintre persoanele cele mai importante şi mai influente din viaţa artistului - soţia sa, Priscilla Presley, interpretată de Olivia DeJonge.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel