Aurelian Temișan și Monica Davidescu, „despărțirea” care a șocat publicul: „Nu s-au mai așteptat restul explicațiilor”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Aurelian Temișan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Aurelian Temișan, Instagram

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, anunțul care a uimit fanii. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt unul dintre cele mai stabile și longevive cupluri din lumea showbiz-ului românesc, având o frumoasă fiică împreună, pe nume Dora Maria. Cu toate acestea, într-un interviu, actrița a dezvăluit că au existat momente în care a amenințat cu divorțul, explicându-i partenerului său că o separare ar putea fi inevitabilă în cazul în care anumite acțiuni ar fi continuat.

Momentul în care a „anunțat” divorțul

Aurelian Temișan, în timpul unei emisiuni, a anunțat un spectacol în care va juca alături de soția sa, sub numele de "Divorțul anului". Cu toate acestea, rudele celor doi au interpretat greșit informația, generând o ușoară panică la gândul unei posibile despărțiri între cele două vedete. Monica Davidescu, care a fost prezentă la evenimentul de lansare a unei colecții de produse de înfrumusețare pentru un brand renumit, a explicat detaliile incidentului care a dus la aceste interpretări greșite.

„Era la o emisiune, eram invitați undeva și bineînțeles că Aurelian a răspuns la întrebarea: „Ce i-ai făcut cadou Monicăi de 8 martie?”. A zis: „Un divorț!”. Bineînțeles că a fost suficient, nu s-au mai așteptat restul explicațiilor: „Vai de mine, mămică, ce ai făcut?”. Nici nu îndrăzneau să mă sune pe mine, o sunau pe sora mea.”, a spus Monica Davidescu, pentru Ego.ro

A feliat un monstru

Monica Davidescu se poate mândri cu Aurelian pentru performanța de a aduce acasa un „monstru” marin. Vedeta povestește cum s-a chinuit să-l prepare. Era atât de mare încât a dat și altora deoarece nu-l puteau consuma pe tot în familia lor. Diva a avut nevoie de ajutor.

„Am o prietenă care a asistat la chestia asta. Aurelian a venit, la un moment dat, cu un monstru marin, un pește extrem de mare, de la cineva care pescuia. Eu acasă nu știu să feliez un pește extrem de mare, nu aveam instrumente pentru acest lucru. L-am scos în curte, am cerut ajutorul unei vecine care a venit cu o lamă mai puternică, am chemat o prietenă: „Hai aici, hai să doborâm monstrul! După ce am doborât monstrul și l-am făcut pachețele ca să îl împart pe la toată lumea, căci nu aș fi putut să mănânc acel pește doar în familie, i-am zis: „Fii atent! Dacă vrei să ne înțelegem bine, toate bune până la bucătărie!”. Mai gătesc eu ceva, dar nu să feliez monștri marini: „Dacă mai aduci vreodată vreun monstru așa, divorțez! Fii atent că îți spun în prezența fetelor!

Noi ne-am chinuit 3 ore să scoatem din peștele respectiv ceva. E dificil, asta o fac pescarii, știu ei foarte bine și probabil tocmai de asta ne alegem, o dată la 2 ani, o vacanță undeva în zona de pește. Noi mâncăm destul de mult pește și vara aceasta mergem la Gura Portiței, la Jurilovca, iar acolo sigur găsim peștele în farfurie!”, a precizat vedeta, potrivit sursei anterioare.

Este dornică să învețe

Cu toate acestea, Monica Davidescu se bucură de gătit și este dornică să învețe să pregătească diverse preparate culinare. De asemenea, atunci când vine vorba de mâncărurile complexe, ea preferă să lase experți în bucătărie să se ocupe de ele:

„E mai bine cu vacanțe! Era ceva ce nu puteam să fac! Nu îmi stă în fire să feliez peștii! Nu zic că nu gătesc, dar sunt lucruri care sunt peste ceea ce pot eu să fac. Atunci, îi las pe profesioniști, nu sunt chef bucătar, dar învăț!”, a încheiat vedeta pentru sursa menționată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel