Aurel Pădureanu, strigăt de disperare la două săptămâni de la decesul Corneliei Catanga: "A murit cu focul ăsta"

Data publicării:
Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook

Aurel Pădureanu este în stare de șoc, după ce, în urmă cu două săptămâni, Cornelia Catanga a fost răpusă de virusul ucigaș.

Aurel Pădureanu trece prin momente cumplite, după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață. Soțul regretatei artiste este în stare de șoc și nu-și poate reveni după pierderea suferită.

”Mi-a luat Dumnezeu ce am avut mai scump pe lumea asta. Aerul meu, sufletul meu, inima mea. Noi ne-am iubit enorm de mult și eram singurul cuplu adevărat din muzică. Mi-a plecat jumătatea. Cornelia, cu ani în urmă, când a avut stop cardio respirator și a făcut infarct miocardic și atunci striga pentru că simțea nevoia să aibă undeva să stea pentru copilul ei. Nimeni. Și sunt oameni cu potență. Nu suntem cerșetori, nu suntem nimic.”, a spus el la Antena Stars.

Artistul a mărturisit că soția sa a plecat dintre noi cu un mare regret și anume faptul că nimeni nu a ajutat-o atunci când a avut nevoie și că nu i s-a făcut dreptate.

”Nu dorim să ne dea nimeni de pomană, dar în situația când dispare omul și e vorba de boală, e vorba de moarte, chiar nu s-a gândit nimeni în țara cu potență mare financiară, cu milioane de euro, să ajute? Nu se poate. S-a ajuns la moarte, A murit cu focul ăsta Cornelia, că au mințit-o majoritatea, nu au putut să rezolve nimic.”, a mai adaugat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Citește și: Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel