Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere. Cornelia Catanga a avut premoniții: „Nu cred că mai apuc nici Paștele! Vreau să mă duc lângă mama mea!”

Data actualizării: | Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu este sfâșiat de durere după decesul doamnei muzicii lăutărești. Cornelia Catanga, femeia pe care a iubit-o timp de 33 de ani, s-a stins din viață subit, lăsând în urma ei o tristețe cumplită. Soțul artistei povestește cu inima zdrobită că aceasta și-a prevestit moarte, cu câteva luni înainte.

“N-aş dori nici la cel mai mare duşman al meu să i se întâmple aşa ceva. A murit sufletul nostru, iubirea vieţii mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine şi de Alexandru”, a declarat Pădureanu, plângând, în hohote, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Aurel Pădureanu a dezvăluit că soția sa și-a prevestit moartea cu câteva luni înainte. O fire veselă, plină de energie, Cornelia Catanga s-a transformat total și  le-a spus, cu lacrimi în ochi, că nu va mai apuca Paștele de anul acesta.

 

„Cornelia avea premoniții! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: „de ce mi l-ați desfăcut că la anul nu știu dacă mai fac pomul. Nu cred că mai apuc nici Paștele! Vreau să mă duc lângă mama mea!” Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele. N-am crezut în viața mea că chiar așa se va întâmpla. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, și mie, și lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a declarat Aurel Pădureanu la Prima TV. 

 

Cornelia Catanga s-a stins din viață în urma infecției COVID. Conform protocoalelor impuse de autorități, înmormântarea a avut loc după anumite reguli, iar trupul artistei a plecat de la spital într-un sac, fapt care i-a produs soțului acesteia un șoc din care nu reușește să-și revină. 

 

 

„Mă doare că la un om așa mare cum a fost Cornelia să nu apuc să-i fac datinile. O zi trebuia să mă lase în plus să vină lumea să-i aducă coroane. Sunt așa de supărat în sufletul meu. Când am fost la morgă i-am văzut doar capul. Dormea ca un copil. Și am țipat: „Cornelia, vorbește cu noi!” Și în loc s-o îmbrac și eu, că avea peste 300 de rochii! Să ajungă femeia mea să mi-o dea într-un sac! Îmi pare rău că sunt român și că trăiesc în țara asta! Îmi zicea: „să nu mă băgați acolo în mormânt, mi-e frică!” Ni s-a impus să o înmormântăm urgent!”, a mai adăugat Aurel Pădureanu, cu inima împietrită de durere.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel