Aurel Pădureanu, devastat de moartea Corneliei Catanga. Ce face zilnic la mormântul regretatei artiste

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu nu-și poate reveni după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață. Artistul își strigă durerea în fiecare zi.

Vestea morții Corneliei Catangă a lăsat o durere imensă în sufletul celor care au cunoscut-o pe marea artistă, dar și în sufletul familiei. Fiul Corneliei Catanga și soțul ei sunt în stare de șoc și nu pot să accepte faptul că artista a plecat dintre noi. Cornelia Catanga a fost înmormântată la Cimitirul Ghencea 1, acolo unde există un loc al familiei.

De când Cornelia Catanga s-a stins din viață, Aurel Pădureanu merge zilnic la mormântul soției sale, acolo unde își alină durerea. Acesta nu-și poate reveni din șoc și nu înțelege de ce Dumnezeu i-a luat ce avea mai de preț.

”Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe.

El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech.

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel