Aurel Pădureanu, devastat de durere după moartea Corneliei Catanga. Soțul regretatei artiste a îmbătrânit vizibil/ FOTO

Data publicării:

Aurel Pădureanu nu poate să își revină după moartea soției sale, Cornelia Catanga. Soțul regretatei artistei a îmbătrânit vizibil.

Moartea Corneliei Catanga a lăsat multă durere în urmă. Aurel Pădureanu nu își poate reveni de la tragicul eveniment. Artistul o visează foarte des pe cea care i-a fost alături o viață întreagă. Cornelia Catanga s-a stins din viață în luna martie a acestui an în urma unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 63 de ani se afla internată la Spitalul Universitar din Capitală.

Aurel Pădureanu este îngenuncheat de durere, mai ales că sunt primele sărbători pe care le petrece fără soția sa. Bărbatul încă speră că totul este doar un coșmar și că cea care i-a fost aproape necondiționat se va întoarce lângă el.

„Au trecut 9 luni de când ne a părăsit. Facem sărbătorile fără ea. După 33 de ani, este primul Crăciun fără ea. Nu știe nimeni ce e in sufletul meu. Mi e greu sa vorbesc la trecut, o simt în permanenta lângă mine. Ea ne trimite mereu semnale. Nu pot sa concep viata fără ea, consider ca e plecata undeva și o sa vina, o aștept.”, a mărturisit Aurel Pădureanu la Antena Stars.

 

Vizibil îmbătrânit, soțul regretatei artistei este foarte dezamăgit de cei din jur. Acesta a declarat că a fost uitat de toată lumea, chiar și de cei pe care i-a ajutat de-a lungul timpului. Totodată, Aurel Pădureanu a subliniat faptul că nu a fost nimeni la parastasul Corneliei Catangă și că toți au dat-o uitării pe cea care i-a încântat ani la rând cu vocea ei.

 

„Eu am ajutat foarte mulți oameni, dar m-au uitat toți. Ma simt trist, ma simt lovit rau. Nu a fost nimeni la parastul ei. Măcar din bun simț sa ii aprindă și ei o lumânare, pentru cat le canta și asa mai departe. Au uitat-o toți, sunt dezamăgit. Cred ca sunt artista care s au bucurat ca a murit. Sper sa nu greșesc, dar asta e părerea mea. „, a mai spus artistul.

 

Citește și: Aurel Pădureanu, despre visele în care îi apare Cornelia Catanga. Ce mesaje primește de la regretata artistă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel