Aurel Pădureanu, despre visele în care îi apare Cornelia Catanga. Ce mesaje primește de la regretata artistă

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu nu poate trece nici acum peste moartea soției sale. Cum i-a apărut în vis Cornelia Catanga?

Moartea Corneliei Catanga a lăsat multă durere în urmă. Aurel Pădureanu nu își poate reveni nici la 8 luni de la tragicul eveniment. Artistul o visează foarte des pe cea care i-a fost alături o viață întreagă. 


Cornelia Catanga s-a stins din viață în luna martie a acestui an în urma unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 63 de ani se afla internată la Spitalul Universitar din Capitală.


Aurel Pădureanu este devastat de durere, dar se roagă mereu ca regretata artistă să îi apară în vis pentru a-i mai alina suferința. Recent, artistul și-a visat din nou soția și spune că aceasta este în continuare alături de el, acolo din ceruri. 


 ”Mă rog și în permanență vreau să-mi trimită un mesaj, am visat-o de două ori, a venit lângă mine și în pat și mi-a zis <>. Vă rog să mă credeți că e parcă e ca o mână protectoare, fără discuție e în prezent lângă mine”, a spus Aurel Pădureanu în cadrul unei emisiuni TV. 


Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga: „Ea a lăsat cu limbă de moarte să nu o bag niciodată în pământ”


Soțul regretatei Cornelia Catanga cere acum deshumarea artistei pentru a putea face un cavou. Aurel Pădureanu este sfâșiat de durere și nu poate trece peste această dorință pe care a avut-o soția lui înainte de moarte. 


”Dacă îmi ajută Dumnezeu. Pentru că ea a lăsat cu limbă de moarte să nu o bag niciodată în pământ. Ea a avut premoniții că se va întâmpla ceva, ținând cont de faptul că a fost îngropată așa cum a fost și cine a coordonat acea pandemie, măcar cu rugămintea mea supremă, o să mă duc să iau o aprobare și să-i fac, pe lângă coșciug…să-i fac, să-i cimentez, să-i fac un mic cavou. Asta e toată problema. Asta mă doare enorm și trăiesc în permanență cu regretul acesta, că nu am putut să rezolv atunci. Că, dacă mai așteptam încă 2-3 zile și nu o îngropam, îi făceam acolo. Imediat îi făceam cavoul. Îi făceam, îi cimentam și o băgam și pe ea în cavou, nu o băgam în pământ. Pentru că nu merită o ditamai artistă, care a îmblânzit sufletele, prin cântece, a milioane de oameni, să o bag în pământ. Asta este de neiertat. Adică, alții au dreptul și îi înmormântează cu onoruri militare, iar pe Cornelia, care a fost o mare artistă, nu este voie. Nu se poate așa ceva, este de neconceput”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel