Aurel Pădureanu are probleme mari cu banii. Cine s-a oferit să îi plătească chiria: „Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”

Data publicării:
Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook

Aurel Pădureanu a ajuns la capătul puterilor. Artistul nu are bani nici de chirie. 

Aurel Pădureanu trece prin clipe grele. După moartea Corneliei Catnga, acesta a rămas profund îndurerat, dar și îngropat în datorii. Artistul nu are bani de chirie și nu știe cum să facă pentru a ieși din această situație. 


După moartea regretatei artiste, Aurel Pădureanu și fiul lui s-au mutat într-un apartament din Rahova pentru care plătesc 350 de euro chirie. Pentru vila din Bragadiru plăteau 550 de euro. 


Artistul a început să reia evenimentele muzicale, dar tot nu se ajunge cu banii. Acesta spune că pentru a studia trebuie să locuiască la casă, deoarece la bloc, primește reclamații din partea vecinilor. 


„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute.


Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu în emisiunea „Theo Show”.


Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au făcut un imprumut de 90.000 de euro la bancă, pentru a își renova vila din Chitila. După doar câțiva ani, cei doi nu au reușit să mai achite așa că au fost executați silit și s-au mutat cu chirie într-o vilă din Bragadiru.


Cornelia Catanga s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. Îndrăgita artistă a făcut un stop cardiorespirator. Mai mult decât atât, Cornelia Catanga era și infectată cu COVID-19, care i-a adus sfârșitul.

 

Citește și: Ce „semne” ar fi primit Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga: „E incredibil”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel