Aurel Moldoveanu, de NERECUNOSCUT. Cătălin Botezatu a analizat operațiile estetice ale artistului: „Are clar injecții cu botox”

Data publicării:
Aurel Moldoveanu, foto Instagram
Descriere foto: Aurel Moldoveanu, foto Instagram

Aurel Moldoveanu a ajuns de nerecunoscut, iar Cătălin Botezatu a rupt tăcerea. 

La 61 de ani, Aurel Moldoveanu pare că întinerește pe zi ce trece și a trecut printr-o transformare spectaculoasă, cel puțin așa arată în fotografiile publicate pe rețelele de socializare.

În prezent, o mulțime de artiști apelează la filtre pentru a-și netezi chipul, însă de data aceasta, în cazul lui Aurel Moldoveanu se pare că nu ar fi vorba despre niște simple filtre ci de ceva mai mult, adică intervenții estetice, potrivit DC News.

 

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a analizat fotografiile artistului și a vorbit despre transformarea lui. 

"Aurel are clar injecții cu botox, la nivelul feței, a scăpat și de laba gâștii, mai exact de ridurile din jurul ochilor, are injecții și în frunte. Nu poate nega! Domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, o procedura minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasmă gel introdus la nivelul mezodermului. În câteva zile fața arată mult mai bine și ridurile de expresie se atenuează.

Eu mi-am lăsat părul așa cum e, la vârsta mea. Mă tot întreabă lumea unde mi-am făcut șuvițe, unde m-am vopsit, dar nu e vorba despre asta. Așa sunt eu frumos și grizonat, pe mine mă tunde Laurent Tourette. M-am vopsit doar pe la 20 de ani, mă făcusem blond, a fost însă o aiureală", a declarat Cătălin Botezatu pentru impact.ro

 

Aurel Moldoveanu, taxat de fani


Fanii lui Aurel Moldoveanu au remarcat diferențele majore și l-au taxat. Probabil acesta a fost motivul pentru care artistul și-a oprit comentariile la postările de pe Instagram.

- "Avem și noi un Michael Jackson al nostru. Păcat de tine, Aurel! Ne-a mai rămas doar vocea. Păcat, erai frumușel!"

- "Ți-ai făcut ceva interveni la fața? Prea Slab"

- "Arăți bine. Ai fost bolnav?"

 

Citește mai multe pe DC News.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel