Augustin Viziru, adevărul despre banii câștigați din telenovele: „Puteam să iau câteva milioane de an”

Data publicării:
Augustin Viziru, sursa foto Pro TV
Descriere foto: Augustin Viziru, sursa foto Pro TV

Augustin Viziru a vorbit deschis despre banii câștigați din telenovele. 

Augustin Viziru are un portofoliu vast de roluri jucate. De departe, cele mai memorabile sunt cele din telenovele, care i-au adus notorietate, dar care i-au și închis unele uși. Invitat în cadrul podcastului dealizat de radu Tibulică, actorul a dezvăluit că este de părere că a fost catalogat drept „un actor scump” din cauza celebrității, astfel că producătorii de filme l-au evitat. De asemenea, i s-a întâmplat să fie respins la castinguri pentru că „nu se încadra în buget”.

 

„Eu eram considerat un actor scump. Dar eu, în același timp, în comparație cu ce se întâmpla, mi se părea foarte puțin. (…) Am fost la un casting de curând și am dat probă și toată lumea aplauze, apoi am ieșit afară, era toată lumea: Îmi pare rău, Augustin. Nu avem buget pentru tine. De ce m-ai mai chemat atunci? Ideea este că piața de la noi e ca peste tot. Dacă nu o să ne mobilizăm toți actorii, pentru că sunt foarte mulți actori talentați, pentru că noi avem actori talentați, nu o să scăpăm de mentalitatea: Lasă că vin eu pe mai puțin”, a spus el pe YouTube.

 

Câți bani a câștigat din telenovele

 

Deși nu a dezvăluit cifrele care i-au intrat în cont, actorul spune că sumele câștigate sunt cu mult mai mici decât ceea ce ar fi putut încasa dacă trăia în America sau în alte țări în care industria cinematografică este mult mai dezvoltată. 


Augustin Viziru e de părere că dacă ar fi avut aceeași meserie în altă țară, lucrurile ar fi stat altfel. „Trebuie să ridicăm o ștachetă la care toți actorii să putem să ne permitem să trăim din treaba asta bine. Păi, dacă mă nășteam în America, nu mai trebuia să fac nimic niciodată. La 1.200 de episoade filmate? În America puteam să iau câteva milioane de an. Ideea este că nu sunt bani ca afară, dar sunt. Se duc prin alte părți banii. Noi nu avem nici piața necesară, nu avem banii pe care i-ar avea Germania la un proiect sau Spania, Italia, Franța. Acolo sunt alte audiențe. Sau în America. la 300 de milioane de oameni sunt alte audiențe față de aici”, a mai spus actorul.

Citește șl: Augustin Viziru, despre dependența de jocurile de noroc: „Luam bani de la cămătar. Mi-am bătut joc de sume mari de bani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel