Augustin Viziru a izbucnit în plâns. Care a fost cea mai mare dorință a tatălui său

Data publicării:
Augustin Viziru, captură video YouTube
Descriere foto: Augustin Viziru, captură video YouTube

Augustin Viziru a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, care a fost cea mai mare dorință a tatălui său.

Augustin Viziru a fost invitat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea„, acolo unde a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Totodată, actorul a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viața, după ce a apărut pe lume fiica sa.

„Motivația mea s-a schimbat radical de când a apărut fetița mea. A venit cu mine la tenis, am un prieten foarte bun cu care jucam și avem un ritm de joc. În momentul în care a venit fii-mea, m-am transformat. Am început să urlu, să alerg de mă doare ți spatele. Ideea e că îmi dă o motivație în plus fata, de fiecare dată.

Eu cred că am devenit tată exact în momentul potrivit. Pentru că la 20 de ani, nu știu cum aș fi reacționat, dar cu siguranță prioritățile mele erau cu totul altele. Aveam altă mentalitate și alte aspirații, bani mulți și multe gagici”, a spus Augustin Viziru în emisiunea Vorbește lumea.

Care a fost cea mai mare dorință a tatălui lui Augustin Viziru

Augustin Viziru a trecut prin momente grele în anul 2013, după ce tatăl său s-a stins din viață. Întrebat de Majda Aboulumosha, prietena sa și co-prezentatoarea emisiunii de la Pro TV, cum crede că ar fi reacționat acesta dacă l-ar fi văzut în postura de tată, actorul s-a emoționat până la lacrimi. 

„Mă faci să plâng, lasă-mă în pace. Și așa sunt sensibil când vine vorba de el. Tata tot timpul mă lăsa sa fac ce vreau eu, să-mi dezvolt personalitatea, chiar dacă făceam lucruri rele, venea și mă salva. (…)

Eu toată viața am căutat iubirea pe care am avut-o pentru tata. Tatăl meu a fost mereu mândru de mine. De mic îmi spunea, ‘Tată, potolește-te, tată, că ești băiat’. Voia fată și i-am făcut…”, a reacționat Augustin Viziru.

Greșeala cea mai mare făcută de părinți, conform lui Augustin Viziru: „Mulți copii își pierd potențialul

„Mă mai uit și văd familii de oameni bogați cu foarte mulți bani și au copii și au mentalitatea asta nemțească, ‘Nu le dăm bani, să se descurce singuri’.

Ei până la vârsta aia, până la 7 ani îi ții numai în vacanțe, în 5 stele, numai în milioane, vorbești pe la televizor…Și, la un moment dat, oprești robinetul pe la 14-15 ani și zici că a înnebunit copilul. Nu, greșeala e la tine. Dacă tot ai plecat pe linia asta, du-l până la capăt așa. De aia sunt mulți copii care se pierd cu firea și își pierd potențialul”, a dezvăluit actorul.

Augustin Viziru a recunoscut că își dorește să fie un bun profesor pentru fiica sa și ar fi încântat dacă fetița ar alege să practice tenisul.

„Vreau să fiu un pedagog bun pentru fata mea și să pot să-i arăt drumul în viață, doar ea să-și exploateze potențialul maxim. Nu vreau să fie un model pentru nimeni. Eu vreau să fie ea, cum ea, cu încredere, cu toată familia în spate.

Mi-aș dori din suflet ca Maria să aibă înclinații către tenis, pentru că genetic are tot ce-i trebuie. Eu am un mușchi care se vede pe picior în orice situație, de acolo a venit forța mea în sport întotdeauna. Și ea e la fel, are picioarele mele, e la fel de puternică”, a afirmat Augustin Viziru.

Citește și: Câți bani câștiga Augustin Viziru din jocurile de noroc, la doar 13 ani: „Unde puneam, acolo câștigam”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel