Câți bani câștiga Augustin Viziru din jocurile de noroc, la doar 13 ani: „Unde puneam, acolo câștigam”

Data publicării:
Augustin Viziru, captură video YouTube
Descriere foto: Augustin Viziru, captură video YouTube

Augustin Viziru a dezvăluit câți bani făcea din jocurile de noroc, la doar 13 ani. 

Ausustin Viziru a povestit despre cea mai grea perioadă din viața lui și, anume, perioada în care era dependent de jocurile de noroc. Actorul a dezvăluit și câți bani făcea în urma acestui viciu.

'La 13 ani câștigam 1.000 de dolari pe zi pe puțin. Avem 25 de prieteni, încă 25 prin oraș, nu exista să plătească cineva când ieșea cu mine prin oraș. Banii făcuți ușor, se duc ușor, nu aveau nicio valoare. Chestiile astea sunt superficiale la bază și ne fac să ne pierdem atenția de la lucrurile importante, dar îți ia ochii: fete frumoase, mașini frumoase, viață frumoasă, lumea te respectă, lumea te apreciază, toți se uită frumos la tine. E foarte greu să îți păstrezi calmul ăla și să rămâi pe linia de plutire, să înțelegi că nu ești tu mai sus ca nimeni.

Totul a fost de anturaj, mergeam de luni până luni la club și prin 94 intram cu buletine false la cazino, îți ia ochii, opulență, îți arată cum să câștigi. Eu căutam mereu să păcălesc cazinourile, apoi m-am mutat la poker, apoi la ruletă. Am câștigat foarte mulți bani la ruletă. Unde puneam, acolo câștigam. Era un ritm de viață. Mi-am bătut joc de bani mulți, nu sunt mândru, important e să înveți din greșelile tale și să nu le mai repeți sau măcar să-i ajuți pe alții să nu facă greșelile pe care le-ai făcut tu', a declarat Augustin Viziru, în cadrul emisiunii „În oglindă'.

 

Augustin Viziru s-a împrumatat la cămătari

 

„Să îți povestesc de un cămătar. Aveam să-i dau bani și nu aveam de unde să-i dau. Era oarecum un soi de prietenie între mine și el. La un moment dat a pierdut și el foarte mulți bani și m-a sunat: „Dă-mi banii!’. Zic: „N-am’. Aveam să-i dau mult, câteva mii bune dobândă. „Dă-mi banii, că dacă nu îmi dai banii îți iau scooterul!’. „Cum să îmi iei scooterul? Știi ceva, vino și ia-l!’. A venit să ia scooterul și la colț a căzut cu el (râde). Mi l-a adus înapoi și a zis să-i aduc banii.

Am mai stat câteva zile și a venit iar la geam. O puneam pe fosta mea soție să iasă la geam și să țipe „Poliția!’. I-am zis: „Deschizi geamul și zici Poliția!’. A deschis geamul și a zis Poliția și a început ăla „Ce tupeu ai, că nu se poate așa ceva! Dă-mi măcar 100 că n-am un ban’. I-am dat 100. Eram pe la cazinou…

L-am chinuit rău de tot pe ăsta până i-am dat banii înapoi, dar a fost înțelegător cu mine. I-am zis să-mi dea și mie 3000 și a zis: „Hai Augustine, ce glume sunt astea? Nu mai încerca să-mi ceri mie bani, că nu mai vezi bani niciodată de la mine„’, a povestit August ViziruGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel