Au crezut că a venit în pijamale. Cum a apărut o cunoscută prezentatoare în propria emisiune

Data actualizării: | Data publicării:
Georgia, Foto Metropola Tv
Descriere foto: Georgia, Foto Metropola Tv

Georgia Dascălu, prezentatoarea matinalului Metropola TV, “Dimineți cu Georgia”, a vrut să experimenteze la muncă statul în pijamale dimineața, motiv pentru care a îmbrăcat o ținută a designerului Sonia Trifan și a creat panică în rândul colegilor, când a intrat așa în emisiune.

Este acesta un trend? Ei, bine, da, se numește Nightwear to Daywear, iar celebritățile din toată lumea poartă chiar și pe covorul roșu ținute inspirate de lejeritatea pijamalelor sau a cămășilor de noapte.

 

Chiar dacă Georgia a explicat încă de la începutul emisiunii că, practic, nu este îmbrăcată în pijamale, nu ai fi putut spune același lucru dacă o priveai de acasă… din propriile pijamale. Mai ales în această perioadă când 24% dintre români activează în regim de telemuncă, conform datelor Eurofound, iar lucratul în pijamale este unul dintre avantajele biroului din sufragerie.

Prezentă în cadrul emisiunii, designerul de interior Alina Duculescu i-a confirmat Georgiei că este o ținută cool și că, din punct de vedere cromatic, este în tendințele anunțate de Institutul Pantone pentru acest an.  

 

Cum au ajuns pijamalele un trend internațional? De la începutul pandemiei, 61% dintre britanicii care lucrează de acasă spun că nu mai îmbracă haine elegante la fel de des ca înainte, potrivit unui studiu Ipsos MORI publicat recent de Daily Mail, iar 35% dintre aceștia recunosc că stau în pijama toată ziua. Și publicația The Economist a prezentat la finele anului trecut concluziile unui studiu realizat de cercetătorii de la Harvard, respectiv că angajații care lucrează în pijamale sunt cu 12% mai productivi. Și, dacă tot sunt atât de multe studii făcute, designerii vestimentari au toată deschiderea să gândească și colecții de zi, pentru iubitorii pijamalelor comode.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel