„Atunci poți înțelege dimensiunea iubirii”. Alina Sorescu, lecția învățată după ce a devenit mamă / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță Toader, acolo unde a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, dar și despre cât de mult a schimbat-o venirea pe lume a celor două fiice ale sale. 

Alina Sorescu este mamă, artist și profesor. Cel mai important rol al său, cel de mamă, a venit cu o serie de lecții pentru artistă, care spune că abia atunci a realizat ce sacrificii au făcut părinții ei pentru ea. 

„Cine este persoana care te-a motivat cel mai mult în viață”, a întrebat Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii. 

„Mama mea (n.r. a motivat-o cel mai mult). Mama a fost întotdeauna sprijinul meu și atunci când eram copil. Și tata a fost, dar fiind fată, cu mama aveam o legătură specială, mama era cea cu care vorbeam și vorbesc toate secretele mele, ce simt, m-a încurajat să urmez acest drum, m-a susținut, ulterior au părut fetițele, iar ea și tatăl meu au fost principalul sprijin în creșterea lor și acum, eu fiind mamă, cred că doar în momentul în care ești tu la rândul tău părinte poți să realizezi câte sacrificii au făcut părinții tăi pentru tine. Atunci poți înțelege dimensiunea iubirii.” a declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

Youtube video image

 

Cum s-a schimbat viața ei după ce a devenit mamă


În calitate de mamă, vedeta s-a redescoperit și a învâțat câte resurse poate avea o femeie, fără să știe de ele

„Copiii nu vin cu instrucțiuni de folosire, trebuie să înveți în fiecare zi alături de ei. Eu nu am avut foarte multe prietene apropiate care să fi născut înaintea mea, eu totuși am născut-o pe Carolina la 27 de ani. După aceea, foarte multe prietene au născut și mă întrebau cum fac. În momentul în care naști, parcă știi cum trebuie să faci, trebuie doar să ai încredere în intuiția ta, faci ceea ce simți că este bine. Fiecare copil și mamă e în felul ei. Eu nu am citit pe forumuri, fiecare mamă știe ce este bine pentru puiul ei.”, a continuat aceasta.


Alina Sorescu: „Privesc ca pe un avantaj tot ce am trăit”


Alina Sorescu a făcut primii pași în muzică la vârsta de 4 ani. În perioada adolescenței, deja număra premiile muzicale și împărțea scena cu marii artiști ai acelor vremuri. A crescut, practic, în fața camerelor de filmat. A cântat și a prezentat emisiuni cu și pentru copii, aceasta fiind pasiunea ei cea mai mare - lucratul cu copiii. 

 


În timp ce multe vedete care au devenit celebre în copilărie spun că au făcut mari sacrificii pentru muzică, Alina vede totul ca pe un avantaj și se consideră norocoasă că a putut avea astfel de experiențe de la o vârstă fragedă.  

 

„Privesc ca pe un avantaj tot ce am trăit. Sunt foarte mândră că la o vârstă mică reușisem să am o experiență uriașă, să trăiesc situații de care alți copii de vârsta mea nu aveau parte. Mă consider o norocoasă și sunt recunoscătoare că părinții mei mi-au observat talentul și că m-au îndrumat către asta, nepierzându-mi, totuși, copilăria. Am fost o fire meticuloasă, foarte atentă, mi-a plăcut să mă preocup și de școală, am avut premiul întâi în fiecare an. Și atunci, nu consider că am pierdut ceva făcând la nivel profesionist muzică. Am avut o copilărie frumoasă.”, ne-a mai spus Alina Sorescu, în cadrul emisiunii.


A fost un copil cuminte, extrem de atașat de mătușile sale

„Nu prea făceam trăsnăi, eram destul de liniștită, nu am făcut ceva ieșit din comun. Dacă m-aș întoarce în timp, aș face ceva în așa fel încât bunica mea pe care am pierdut-o în urmă cu câțiva ani, să mai fi stat puțin cu noi, să le mai fi văzut pe fete puțin mai mărișoare. Mă bucur totuși că am avut ocazia să o fac străbunică și să le cunoască, dar mi-ar fi plăcut să mai fi stat puțin între noi. Bunica mea a fost cea care ne-a legat pe noi foarte mult ca familie, mama mai are încă două surori și mereu mamaie era liantul care ne aducea la masă, indiferent de ce situații de viață erau în familiile noastre. Asta am învățat de la ea și am o familie foarte unită.”, a mai declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel