Astrologul Valeriu Panoiu, previziuni sumbre pentru 2023. Ce ne așteaptă: „Se trag niște sfori”

Data actualizării: | Data publicării:
Valeriu Panoiu/ captură video Youtube, Damian Drăghici
Descriere foto: Valeriu Panoiu/ captură video Youtube, Damian Drăghici

Astrologul Valeriu Panoiu a vorbit despre schimbările care vor avea loc anul viitor și cum se va schimba politica din România.

Astrologul Valeriu Panoiu a fost invitat în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre lucrurile și provocările care ne așteaptă în anul 2023. Acesta a punctat mai întâi ideea de bază care stă în spatele dorințelor și care este înțeleasă, deseori, diferit. Astrologul dă un exemplu foarte bun care se întâmplă deseori într-o relație de cuplu.

„Suntem într-o eră astrologică, cu Uranul în Taur, până în 2026, în care doar dorințele sunt susținute. Noi suntem susținuți în ceea ce ne dorim. De aceea, și cuplurile se clatină, dacă partenerii nu își asigură nevoile. Degeaba o plimbi în Maldive sau îi iei o găleată de aur, dacă nu îi asiguri nevoia fundamentală, care poate fi de atenție. Nevoile noastre sunt elementare, sunt absolut la îndemână întotdeauna. Acestea țin de atenție, de validare, de confirmare, de nevoia de a fi văzuți, auziți, recunoscuți. Dorințele sunt aspecte ale egou-lui, nu aspecte ale relației noastre cu sinele adevărat.”, a declarat astrologul și numerologul Valeriu Panoiu, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Carmen Harra, previzuni pentru începutul lui 2023: „Un dezastru material”. Ce îi așteaptă pe români

 

„Recunoștința  este prima formă de creație”

„Recunoștința  este prima formă de creație. Cu cât ești mai nemulțumit, cu atât vei fi mai nemulțumit. Cu cât ești mai împăcat cu tine, cu atât vei fi mai împăcat. Atunci noi trebuie să ne dorim să fim, asta e una dintre afirmațiile vindecătoare. Trebuie să mulțumim pentru ceea ce suntem, nu pentru ceea ce avem. Datoria noastră principală este să contribuim, să creăm, să scoatem din noi ceea ce ni s-a dat.

Principala energie terestră este cea a banilor. Energia banului trebuie să fie înțeleasă ca o consecință. Tot ceea ce primim vine ca o consecință a ceea ce facem.”, a continuat acesta. 

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Ce ne așteaptă în anul 2023

Mai mult, acesta a dezvăluit și la ce trebuie să ne așteptăm de la anul care urmează să vină. În acest sens, astrologul spune că omenirea a trecut întotdeauna prin vremuri grele, iar pandemia sau războiul, cu care ne confruntăm în prezent, nu sunt niște situații izolate, nemaivăzute. 

„Întotdeauna trăim vremuri complicate, sunt niște forme pin care se manipulează energia, iar acum e pandemia. Dacă ne uităm la România, noi trăim într-un stat paralel, fiecare înțelege ce poate, dar trăim planificat. Nu există haos. Nimic nu este întâmplător, nici măcar pandemia. Guvernarea se face prin frică. La nivelul României, lucrurile sunt la un nivel minim de cultură, de educație politică și de umanitate. Nu avem conducători care să iubească oamenii, ci care se iubesc doar pe ei. Suntem coordonați de verbul „a avea”. Dar noi ca neam suntem așa, ne dăm în cap, ne sabotăm. Apar figuri politice care ne luminează, ne dau un sens. Majoritatea dă direcția, dar spiritul poporului român trăiește. Până în 2024 se trag niște sfori, totul este coordonat din altă parte, avem marionete, iar din 2026 este de așteptat să se întâmple niște lucruri interesante, în ceea ce privește politica din România. Toate semnalele pe care le-am primit de la oameni au fost de degradare. Noi, ca popor ne-am înrăit.”, a continuat astrologul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience