Astrologul Mariana Cojocaru, previziuni despre RĂZBOI: "3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Mariana Cojocaru, captură video Exclusiv Vip, de la Prima TV
Descriere foto: Mariana Cojocaru, captură video Exclusiv Vip, de la Prima TV

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut o serie de previziuni despre războiul dintre Rusia și Ucraina. 

Mariana Cojocaru a fost invitată în platoul emisiunii „Exclusiv Vip”, de la Prima TV, unde a dezvăluit ce spun astrele despre războiul din Ucraina. 

Invitata lui Cristi Brancu spune că ceea ce se întâmplă acum, este un ciclu karmic care are legătură cu cifra trei. 

 

„La final de an, am făcut o analiză în care puneam că anul 2022 are niște cuvinte cheie. Spuneam acolo de check point. Vezi că este plin Check Point-uri. Eu aș fi putut să spun mai multe atunci, dar din cauza faptului că erau sărbători, nu am vrut să stric cheful nimănui.

Vara trecută, în august, la televiziunea la care ai lucrat tu înainte, am spus că va începe.

Este un conflict întru un an al revoltelor mari. Un conflict care trebuie gestionat foarte bine, mai ales la nivel de diplomație.

Am făcut analize pe astrogramele liderilor mari ai lumii și acolo spuneam că este o răfuială karmică, o răfuială de vieți între titanii lumii. Toți au axa karmică în pești și în fecioară. A început în pești? A început în pești!”, a declarat Mariana Cojocaru, la Prima TV. 

3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani

„Acum, totul ține de cum vor reuși ei, cu înțelepciune, pentru că eu spun că sunt mai toți oamenii înțelepți, să găsească o soluție, în așa fel încât să nu sacrificăm viețile copiilor. Copiii sunt foarte valoroși.

Vor exista trepte, pentru că ține de capacitatea fiecăruia de a gestiona așa ceva. Există marcaje care vin pe anumite ciclul karmice în relație cu 3.  Poate să fie trei luni, poate să fie trei săptămâni, poate poate să se prelungească pe trei ani 

Este important ca soluția să fie una foarte bună pentru oamenii care suferă și care nu au greșit cu nimic”, a mai spus astrologul. 

Astrograma lui Vladimir Putin

„Pentru domnia sa, de-aia spuneam de diplomație, pe data de 14 aprilie, Luna neagră va intra în Rac. Domnul putin este balanță dar are predominantă de berbec. Pentru că balanța este o zodie a echilibrului, predominanta este de berbec pentru că discutăm de profesia dinaintea  a domniei sale, niște lucruri care țin de armată, de servicii secrete, luna neagră ține de servicii secrete. Acolo (n.r. 14 aprilie 2022) spune că vor exista niște negocieri care nu vor fi neapărat la vedere, pe care să le știm noi.

Are predominantă de berbec, acolo, planeta Marte este clar cu o vizibilitate deosebită. Trebuie să găsească o cale de negociere toți, nu la vedere. 

Există persoane care știu să discute și să negocieze cu el, chiar mesajul lui Papa Francisc, care are o greutate aparte, este foarte important. Există niște oameni pe planeta asta care pot face acest lucru și există persoane, pe care noi nu le vedem, când spuneam de planeta secretelor, care la fel, pot negocia”, a dezvăluit aceasta. 

Previziuni pentru România

„Cu cât vor fi mai isteți, mai orientați și mai diplomați și ai noștri, cu atâta ne va fi mai bine. Pentru că după doi ani de pandemie, pandemie pe care, dacă mă întrebi pe mine, eu am calculat-o în fel și chip, iar ea era previzionată, conform tranzitelor astrale, peste doi ani din momentul în care a început, deci acum trebuia să înceapă pandemia și nu ceea ce se întâmplă acum.

Eu zic că avem un popor cu o înaltă cădere spirituală și va ști să influențeze în așa fel masa aceasta politică, ca să știe să gestioneze și să coordoneze lucrurile. 

Iarăși, explozia de prețuri, teama că nu ai ce mânca mâine, că se termină alimentele, cineva trebuie să vină ne asigure că nu dispare uleiul complet de pe piață.

Oamenii deja sunt panicați, de doi ani de zile există o tensiune în țară”, a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel