Astrologul Cristina Demetrescu, despre harta astrală a lui Vladimir Putin: ”E programat să distrugă, e în zodia morții”

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, la Antena3, harta astrală a lui Vladimir Putin, despre care spune că practic este cumva programat să distrugă.

Vladimir Putin are o karmă distructivă, adică ”este programat să distrugă”, este născut într-o zodie distructivă, care se numește și zodia morții și totul se poate întoarce împotriva lui, la un moment dat. 

”Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion și cea din urmă e o zodie nu doar răzbunătoare, proiectează mult în afară. Adică e clar că nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. Adică, nu ai cum să atragi la granițele tale forțe militare de apărare, dacă tu nu ai ceva malefic în cap.

Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război.

Astrograma lui Putin: este un om puternic pe parte distructivă, practic este cumva programat să distrugă. De când este la putere, de circa 23 de ani, la momentul acesta toate planetele lui atârnă în partea de jos a hărții”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

 

Astrologul Cristina Demetrescu, despre harta astrală a lui Vladimir Putin: ”E programat să distrugă, e în zodia morții”

Cristina Demetrescu a mai adăugat că armata se poate să se întoarcă împotriva lui Putin prin demotivare, autosabotare, pentru că ”nu ai cum să scoți niște eroi din niște persoane care fură și distrug”.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

 

Carmen Harra, noi previziuni despre RĂZBOIUL din Ucraina

Carmen Harra a avut o intervenție în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, în care a vorbit despre previziunile pe care le are legate de rîzboiul din Ucraina. 

„Eu am anticipat că Rusia va ataca Ucraina și am anticipat că Rusia nu va câștiga războiul cu Ucraina. Și tot eu am anticipat, acum vreo 10-12 zile, că există posibilitatea ca acest război să se încheie la un moment dat. Ceea ce simt eu, la ora actuală, este că Putin dă înapoi, își dă seama că nu merg lucrurile cum ar fi vrut el, deci șansele de terminare ale acestui război, la ora actuală, sunt foarte puternice”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii de la Prima TV. 

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel