Carmen Harra, noi previziuni despre RĂZBOIUL din Ucraina: „Eu am anticipat că Rusia...”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, captură video Prima TV
Descriere foto: Carmen Harra, captură video Prima TV

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre războiul din Ucraina.

Carmen Harra a avut o intervenție în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, în care a vorbit despre previziunile pe care le are legate de rîzboiul din Ucraina. 

„Eu am anticipat că Rusia va ataca Ucraina și am anticipat că Rusia nu va câștiga războiul cu Ucraina. Și tot eu am anticipat, acum vreo 10-12 zile, că există posibilitatea ca acest război să se încheie la un moment dat. Ceea ce simt eu, la ora actuală, este că Putin dă înapoi, își dă seama că nu merg lucrurile cum ar fi vrut el, deci șansele de terminare ale acestui război, la ora actuală, sunt foarte puternice”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii de la Prima TV. 

Ce spunea Carmen Harra în urmă cu o săptămână

În urmă cu 10 zile, celebra clarvăzătoare spunea că este de părere că soarta războiului va fi decisă de China, care este „un pion important pe tabla de şah„. De asemenea, Carmen Harra a precizat, la vremea respectivă, că totul se va decide până la Buna Vestire (care a avut loc pe 25 martie).

„Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică. Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO. 

Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii. El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat. Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii„, a dat asigurări celebra clarvăzătoare în emisiunea Starea de veghe, moderată de Adriana Bahmuţeanu.

Carmen Harra: „Sunt la mijloc nişte manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face pe Putin să-şi reconsidere nebunia”

„Războiul poate merge în două direcţii: sau se aplanează undeva într-un mod miraculos, sau escaladează în ceea ce numim al Treilea Război Mondial. Am avut această viziune nefericită, cu bazele militare ale Americii atacate. Este  posibil să se detensioneze situaţia acum până la Buna Vestire, după asta lucrurile ies de sub control. Părerea mea e că nu ne putem permite acest război şi că el de fapt nu se va întâmpla.

Ceea ce se întâmplă este un genocid, Putin este acuzat de crime de război, se simte trădat şi încolţit de cei din jurul lui, toţi vor să se detaşeze de el. Întotdeauna există o intervenţie a divinităţii care vine să facă justiţie. Există şansa unei porţi de lumină, să ieşim din situaţia asta. Şi şansa asta este acum.

Referitor la Putin, el se poziţionează departe de toţi oamenii din jurul lui , frica lui este bine întemeiată pentru că sunt oameni în jurul lui care ar vrea să-l elimine, mai ales că încep ruşii să se trezească. Apoi sunt nişte manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face să-şi reconsidere nebunia. Şi dacă are vreo şansă să-şi scape măcar pielea, şansa asta o are în următoarele zile”, spunea Carmen Harra, potrivit sursei citate. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel