Astrologii internaționali despre retrogradarea lui Mercur în semnul Capricornului de pe 29 decembrie: "Este vremea dreptății!"

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Astăzi, începe retrogradarea lui Mercur în Capricorn, între 29 decembrie și 18 ianuarie. Să nu uităm că efectele se vor simți până pe 11 februarie! Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen!

Ultima săptămână din 2022 nu este prea liniștită, ci vine cu câteva surprize pentru noi. Cea mai marcantă este începerea retrogradării lui Mercur în semnul Capricornului, de astăzi. În consecință, nu o să simțim prea mult spiritul sărbătorilor și vom avea multe de rezolvat.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur durează până pe 18 ianuarie, îi vom simți efectele până pe 11 februarie 2023, când va intra în Vărsător.

Tot azi, Mercur va face o conjuncție cu Venus în semnul Capricornului. Asa că prima fază a retrogradării va fi mai îndulcită. Ne vom alege cuvintele cu mare grijă, vom fi mai atenți la cum ne vom declara emoțiile, la cum vom negocia resursele pentru ceea ce ne place cu adevărat. Vom îmbina utilul cu plăcutul!

Iată ce spun astrologii internaționali despre retrogradarea lui Mercur în semnul dur, al Capricornului

Joni Patry începe pledoaria prin a spune că retrogradarea lui Mercur din acest final de an reprezintă și "vremea dreptății" și aduce numeroase implicații atât pe plan mondial, cât și la nivelul fiecărui individ. Astrologul ne avertizează inclusiv asupra planurilor pe care le avem pentru Revelion.

Odată cu retrogradarea lui Mercur, Joni Patry spune că oamenii se pot răzgândi, așa că ai grijă la ce petreceri mergi! S-ar putea să existe anulări sau amânări din partea celor care te-au invitat, deci fii pregătit pentru orice. Insistă asupra faptului că această retrogradare s-ar putea rezuma printr-un simplu cuvânt: impredictibilitate! 

Citește continuarea pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel