Astrologii internaționali, despre Eclipsa de Soare în Berbec de pe 8 aprilie: ”Vom avea parte de noi începuturi, dar mai întâi trebuie să reflectăm la trecut”

Data publicării:
Eclipsă, foto Unsplash/ autor: Jongsun Lee
Descriere foto: Eclipsă, foto Unsplash/ autor: Jongsun Lee

Iată ce spun astrologii internaționali despre eclipsa totală de soare. 

Astăzi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Berbecului, ceea ce marchează un moment propice pentru noi începuturi și depășirea obstacolelor. Soarele și Luna se întâlnesc în primul semn al zodiacului, împreună cu Nodul Nord și Chiron. Ni se oferă oportunitatea unui nou început într-o anumită direcție. Și cum de această dată avem și o eclipsă, putem spune că nimic nu se petrece întâmplător și că aceste evenimente vin în întâmpinarea noastră pentru a lăsa în urmă ceea ce ne face rău și ceea ce ne rănește. Arhetipul Berbecului aduce atât curajul și încrederea, cât și provocările precum furia sau frica.
Iată părerea astrologilor internaționali despre eveniment!


Ce ne spune Cam White despre această Eclipsă?

"Sfatul meu de bază pentru eclipse este să nu iei decizii care nu sunt urgente. Ai putea fi susceptibil să reacționezi la ceva, dar întrebarea este: trebuie să reacționezi sau poți să răspunzi? Chiar trebuie să răspunzi? Acesta este genul meu de sfat general pentru majoritatea oamenilor", spune Cam White.
Cu toate acestea, ai putea fi pus într-o poziție în care simți că trebuie să iei o decizie sau că simți că trebuie să acționezi în legătură cu ceva.


"Ceea ce trebuie să ai tu în vedere cu ocazia aceastei eclipse este că lucrurile se vor întâmpla fără controlul tău, dar dacă permiți să se întâmple, să ai un pic mai multă influență asupra evenimentelor, decât să devii o victimă", completează Cam.


Care sunt previziunile lui Gregory Scott?


"Energia se concentrează cu adevărat în exterior și este despre cum îți poți folosi pasiunile, dorințele și planurile pentru viitor. Uneori trebuie să lupți să-ți îndeplinești visele. Este foarte important să-ți setezi niște obiective. O Lună Nouă, ca aceasta, precum și eclipsa, este un moment minunat oricum să-ți setezi intenții pentru viitor. Dar dacă nu ești specific și dacă nu-ți focalizezi această energie într-un mod destul de înțelept, poți distruge", spune Gregory.

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel