ZODIACUL DEFECTELOR: Cea mai mare problemă a semnului tău zodiacal și cum să o remediezi

Data publicării:
pixabay.com
Descriere foto: pixabay.com

Toată lumea are defectele sale. Dar dacă ai putea să-ți dai seama de cea mai mare problemă din viața ta și să o schimbi de fapt?

Așa cum astrologia ne spune care sunt trăsăturile pozitive asociate fiecărui semn zodiacal, ne spune și despre părțile negative ale personalităților noastre. Și după cum am precizat deja, fiecare semn le are. Din fericire, astrologia ne spune, de asemenea, cum să remediem acele trăsături negative - și chiar conștientizarea tendințelor noastre mai puţin plăcute ne poate ajuta să învățăm să le controlăm. Iată cum:


 
Berbec

 

Puncte forte:

Ideile tale minunate, mintea creativă și impulsul natural formează abilitățile unui lider incredibil. Natura ta competitivă va contribui la numeroasele tale succese în viață, făcând din realizările tale o influență pozitivă în viața oamenilor din jurul tău. Utilizează acest lucru pentru a-ţi inspira semenii cu entuziasmul tău abundent și pentru a oferi sugestii pentru a-i ajuta să crească.

Puncte slabe:

Fiind primul semn al zodiacului - „bebelușul”, ca să spunem așa - nevoia ta de recunoaștere și atenție poate fi puțin, ei bine, copilărească. Îţi afirmi în mod natural ideile și opiniile în orice situație, indiferent de context, și ai tendința de a transforma orice subiect într-o discuţie despre tine. Se simte bine să fii recunoscut pentru realizările tale (și ai multe dintre ele), dar urmărești această validare și ceri altora să recunoască cum te simți, ce spui și ce faci 24/7. Poate pari o fire egocentrică şi îi poţi împinge pe ceilalți - ceea ce, în mod ironic, te lipseşte de atenția de care ai nevoie. Și crezi că ORICE fel de atenție este o atenție bună.

Cum remediezi:

Când mai vorbeşti cu prietenii, nu uita să-i întrebi ce mai fac și să asculţi de fapt. Lasă-i să câștige din când în când și folosește-ți pasiunea și nerăbdarea pentru a-i susține pentru a-și atinge obiectivele. Tendința ta de a fi argumentativ înseamnă că aperi cu înverșunare pentru persoanele pe care le iubești, așa că folosește-o ca o modalitate de a-ți consolida relațiile. Străluceşti cel mai tare atunci când ești recunoscut din motive *bune*!

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel