Astrologia: resursă și/sau vulnerabilitate? Părerea astrologului Daniela Simulescu despre cele 12 arhetipuri

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Află cum putem interpreta astrologia și ce trebuie să reținem despre fiecare arhetip, de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

„Primesc de foarte multe ori întrebarea: Este de bine sau de rău? În astrologie, ca în orice domeniu care are legătură cu oamenii, cred că este cazul să ne punem problema altfel. Să vedem orice arhetip, aspect, tranzit ca pe o resursă și/sau ca pe o vulnerabilitate. În momente speciale, putem trece de la o fază la cealaltă. Depinde doar de noi cum folosim conceptele. Este adevărat că tindem spre a categorisi oamenii în funcțiile de experiențele precedente cu zodia acestora. Dar astrologia este mult mai complexă de-atât! Ca și viața, nu?

Totodată, când oamenii aud despre zodii, tind să vadă doar o fațetă a personalității lor. De exemplu, dacă ai avut un partener/o parteneră într-o anumită zodie și nu ai rămas într-o relație bună cu el/ea, o să privești doar partea neplăcută a zodiei respective. Dar să ne amintim, în compatibilitate, nu zodia contează, ci celelalte planete sau semne pe care le ai în hartă.

Așadar, astrologia este fie o resursă, fie o vulnerabilitate. În primul rând, vorbim despre arhetip. Când spun arhetipul Berbecului, nu mă refer la oamenii născuți în zodia Berbec. Sistemul osos este zodia noastră. Dar nu suntem definiți doar de schelet.”

Avem cele 12 arhetipuri. Vedeți voi, toate acestea au și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Să începem!

1. Arhetipul Berbecului

Berbecul este o resursă, pentru că începe, îndrăznește și grăbește procese. Dar poate să fie și o vulnerabilitate în harta noastră, pentru că este agresiv, furios și nu stă să te asculte. Fiecare dintre noi, indiferent că avem Soarele, Luna sau Mercur în Berbec, pentru noi, acest arhetip poate fi și o resursă și o vulnerabilitate.

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel