Astrogramă natală Babasha. „O asemenea ocazie o ai o dată în viață!"

Data publicării:
Sursa foto: Babasha, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Babasha, Facebook

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a portretul astrologic al lui Babasha.

Ce știm? Ieri, pe 12 iunie, Coldplay a susținut primul concert în România, la București. La un moment dat, a invitat pe scenă un artist, Babasha. Totuși, spectactorii au huiduit acest moment.

Astrologul Daniela Simulescu a realizat astrograma tânărului Babasha și a descoperit că se potrivește foarte mult cu cea a lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Acest articol, precum și clipul video realizat de astrolog, reprezintă o opinie.

„Peste tot în presă a apărut așa un mic scandal după ce, azi noapte, la primul concert susținut de trupa Coldplay, a fost invitat Babasha pe scenă. Și bineînțeles că s-au creat tot felul de tabere, s-a huiduit, toată lumea e supărată. Știm ipocrizia aceasta care este în fiecare dintre noi, oricât de mult am vrea noi să ne dăm mai mari și mai tari. (...)

Să înțelegem un lucru. Cei de la Coldplay, în toate turneele susținute, au ales incluziunea, toleranța, minoritățile. De aia cheamă în fiecare țară cate un anumit artist dintr-o anumită minoritate. De unde să știe cei de la Coldplay că noi avem o ură atât de pronunțată asupra unui stil muzical?

Mi-a venit ideea de a realiza astrograma lui Babasha, de aceea am rugat colegii să îi afle ziua de naștere. Să nu uităm că pentru acest artist a fost ziua vieții lui! O asemenea ocazie o ai o dată în viață.

Ce se află în astrograma lui? Babasha s-a născut pe 12 martie 2002. Nu mare mi-a fost mirarea să aflu că acesta seamănă extraordinar de mult cu Chris Martin, desigur, din punct de vedere astrologic. Sunt ferm convinsă, așadar, că solistul trupei Coldplay a avut un cuvânt de spus când a fost ales Babasha. Pentru că e familiaritate acolo, se aseamănă, amândoi au aceeași percepție, aceeași dorință pentru a folosi arta.


Citește continuarea pe Astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel