Astrele vin cu noutăți! Inventivitate, dar și cheltuieli pentru Taur, Leu și Vărsător. Schimbări majore pentru Gemeni și Pești

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Brooke Cagle
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Brooke Cagle

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu noutăți pentru zodii în apropierea toamnei.

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la anumite schimbări sau tendințe către schimbare, care îi vor afecta pe nativi. Taurii vor începe să se gândească serios la cum să facă mai mulți bani, Leii de asemenea. Pentru Lei se anunță și o perioadă extrem de aglomerată din punct de vedere social. Gemenii își vor schimba și ei atitudinea, având în vedere că planeta acțiunii, Marte, cunoscut și ca Micul Malefic, a intrat în semnul lor. Și Vărsătorii trebuie să se gândească la bani și la investiții, dar puse în raport cu pasiunile lor, în timp ce Peștii au nevoie să își abordeze în mod diferit felul de a comunica și călătoriile. 

Taur/ Ascendent în Taur

Marte în Gemeni din casa a 2-a vă spune că banii se vor duce mai repede decât v-ați fi așteptat voi. Însă acest lucru s-ar putea să vă facă mai creativi decât credeți că puteți fi. Așa că vă veți pune la lucru inventivitatea și veți încerca să vedeți cum să faceți bani, veți avea o preocupare permanentă până în primăvara anului viitor în această direcție. Să nu așteptați ca lucrurile să fie sigure, să găsiți acea soluție ideală, să se decidă ceva cap-coadă așa cum vă place vouă, să știți ceva pe care să vă bazați 100%. Nici discuțiile despre bani cu partenerul nu vor fi unele foarte plăcute. Saturn rămâne în casa a 10-a, este retrograd, așa că bine ar fi să nu aveți mari așteptări la serviciu. Dacă ați lăsat lucrurile într-un fel înainte de vacanță, să nu vă așteptați să le găsiți la fel când reveniți.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Evenimentele care se declanșează la finalul lui august 2022 vor continua până în martie 2023. Aspectele care încep în august, așadar, nu prea vă lasă să vă liniștiți. Când credeți că v-ați așezat, că vă puteți vedea de ale voastre, chiar atunci se mai întâmplă ceva. Ca și celorlalte zodii la intrarea lui Marte în semnul lor, Daniela Simulescu vă transmite să vă folosiți furia în mod constructiv, să o „vărsați” în ceva, să faceți sport, să faceți multă mișcare care să vă detensioneze pentru a nu acumula frustrări. 

Leu/ Ascendent în Leu

Finalul lunii august pune reflectoarele pe casa a 2-a. Socotelile de la începutul lunii nu se potrivesc cu cele de la final. Apar tot felul de situații și vă veți da seama unde ați greșit sau de ce apar. Marte va intra în casa a 11-a, veți cunoaște o mulțime de oameni, o să fie multă agitație în zona socială, mergeți la evenimente, intrați într-o comunitate, nu o să vă plictisiți deloc până în martie 2023.

Citește mai multe pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel