Astăzi începe sezonul 12 Românii au talent! Dragoș Bucur: ”Ne-am ridicat în picioare și noi, și cei din public”

Data publicării:

Astăzi începe un nou sezon al emisiunii Românii au talent. Sezon nou, jurați noi:

Scena este pregătită, concurenții s-au antrenat și sunt gata să ofere un spectacol de neuitat, iar prezentatorii și jurații deciși să transforme sezonul într-un #super12! De la 20:30, pe PRO TV, începe Românii au talent!  

 

Jurații sunt pregătiți să ofere DA-urile mult dorite, prezentatorii gata să-i încurajeze și să le ofere energia necesară, iar concurenții deciși să impresioneze! Începând de astăzi, în fiecare vineri, magia talentului ne va face să credem în oameni, ne va readuce pas cu pas certitudinea că totul va fi bine și că, apropo, românii știu ce e comedia. 

La masa juriului au rămas Andra și Andi Moisescu, iar Dragoș Bucur și Mihai Bobonete li s-au alăturat și abia așteaptă să se bucure de spectacol! Prezentatorii, Pavel Bartoș și Smiley, s-au așezat confortabil în culise și sunt curioși să-i cunoască pe eroii noului sezon. 


În această seară, un tânăr cu o poveste de viață incredibilă, care a făcut parte din Armata Israeliană, va urca pe scenă pentru a-și prezenta un talent neașteptat. Pasionat de tatuaje, acesta a realizat când era tânăr că ”magia e drumul” lui pe mai departe. Decis să demonstreze că merită să fie în lumina reflectoarelor, el va prezenta un număr creat de la zero. Ce reacții va obține, aflăm curând. 


Tot atunci, un concurent va fi extrem de sincer: a venit la emisiune pentru 3 de DA și... pentru a-și găsi jumătatea: ”Sunt un băiat singur. Vreau să-i ofer multă dragoste și iubire”. Ce caută la o femeie? Le va spune tot el juraților. Dacă va reuși să-și îndeplinească vreuna dintre dorințe, descoperim curând. 
”Ne-am ridicat în picioare și noi, și toți cei din public”, va spune Dragoș Bucur în această seară. Iar reacția lui va sintetiza ceea ce simt jurații la începutul unui nou #super sezon. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel