Asociația Arte dell’Anima demarează proiectul „S(L)AVE”, o campanie social-culturală de prevenție a traficului de persoane

Data actualizării: | Data publicării:

Proiectul cultural „S(L)AVE” reprezintă o campanie social-culturală de prevenție a traficului de persoane și va fi implementat de Asociația Arte dell’Anima în perioada septembrie-octombrie 2021.

 
„Scopul proiectului este să încurajeze tinerii, în special femeile, să ceară ajutor de specialitate atunci când se confruntă cu o posibilă amenințare de trafic de persoane. Pentru al doilea an la rând, România rămâne un punct nevralgic al Europei, fiind principala sursă de export de persoane traficate în scopuri sexuale sau pentru a fi exploatate la muncă, arată raportul Departamentului de Stat al SUA privind traficul de persoane în 2020”, anunță Asociația Arte dell’Anima.

 

Managerul proiectului este Crina Lință, actriță, manager cultural acreditat și fondatoarea Teatrului Arte dell’Anima. Asociația Arte dell’Anima reunește în cadrul proiectului o echipă de artiști tineri, formată din 4 actori, 1 regizor, 1 dramaturg, 1 regizor tehnic și 1 psiholog. 


Reprezentațiile spectacolului lectură vor avea loc, în locațiile partenere, după cum urmează:


12 octombrie – ora 19:00 – Universitatea Politehnică București
13 octombrie – ora 19:00 – ARCUB București
15 octombrie, ora 19:00 – Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban” Caracal
16 octombrie, ora 19:00 – Teatrelli București 


Înscrierile sunt disponibile până la data de 8 octombrie pe platforma Google Forms aici.


Asociația Arte dell'Anima are ca scop promovarea, susținerea și implicarea tinerilor artiști prin activități culturale, dezvoltarea comunității prin activități de educație non-formală și extrașcolară, inițierea și implementarea proiectelor educaționale și culturale la nivel local, național și internațional, în domeniile sale de interes: cultură, mediu social și educație. 
Toate evenimentele din cadrul proiectului sunt gratuite.


Puteți urmări desfășurarea proiectului pe www.artedellanima.ro, pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima sau pe Instagram: Teatrul Arte dell’Anima. La telefon 0733.060.033 sau prin e-mail pe [email protected]


Partenerii proiectului: Direcția de Asistență Socială a Muncipiului București, Asociația Necuvinte, ARCUB, Teatrelli, Universitatea Politehnică București și Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban” Caracal!  


S(L)AVE este un proiect inițiat de Asociația Arte dell’Anima și finanțat de Ministerul Culturii în cadrul programului ACCES 2021.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Evenimente


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel