Ashton Kutcher și Mila Kunis, gesturi de afecțiune în ciuda criticilor dure legate de controversa AI

Data publicării:
Ashton Kutcher și Mila Kunis , captură video Instagram
Descriere foto: Ashton Kutcher și Mila Kunis , captură video Instagram

Ashton Kutcher și Mila Kunis au fost tandri unul cu celălalt în public în timp ce se bucurau de concertul lui Morgan Wallen la BST din Hyde Park - după ce actorul a fost criticat pentru comentariile sale despre inteligența artificială.

Ashton Kutcher și Mila Kunis au fost extrem de afectuoși în timp ce urmăreau spectacolul lui Morgan Wallen la festivalul British Summer Time din Hyde Park, Londra, joi.

Actorul, în vârstă de 46 de ani, care a fost recent criticat pentru afirmațiile sale că inteligența artificială va "fi capabilă să producă un film întreg," a ignorat drama recentă și și-a îmbrățișat soția, actrița de 40 de ani.

Cuplul părea să se distreze de minune în timp ce îl vedeau pe Morgan ca vedeta principală pe scena Great Oak la evenimentul prezentat de American Express.

Cântând împreună cu mulțimea, Ashton și-a ridicat entuziast brațele în aer, în timp ce Mila dansa pe melodii precum "One Thing At A Time" și "Cowgirls." Puteți vedea pozele aici.

Morgan a promis unei audiențe entuziaste că va cânta "cât mai multe melodii posibil," începându-și setul puternic cu "Ain’t That Some" și "I Wrote The Book."

Apariția lui Ashton vine după ce a fost criticat pentru că a spus că AI va "fi capabilă să producă un film întreg," determinând mulți să apere industria filmului.

Ashton a sugerat că filme întregi ar putea fi produse folosind Sora, cel mai nou instrument generativ video de la OpenAI, în timpul unei discuții recente cu fostul CEO Google, Eric Schmidt, conform Variety.

"Vei putea produce un film întreg," a început actorul. "Vei avea doar o idee pentru un film, apoi va scrie scenariul, apoi vei introduce scenariul în generatorul video și va produce filmul."

El a adăugat: "În loc să urmărești un film creat de altcineva, pot să creez și apoi să urmăresc propriul meu film."

Criticii au fost rapizi în a critica starul de la Hollywood pentru sugestia că magia realizării filmelor ar putea fi lăsată pe seama unui computer.

"Imaginează-ți să fii Ashton Kutcher și să intri acum pe un platou de filmare, după ce ai ieșit și ai pledat pentru ca toți acei oameni din echipă să își piardă locurile de muncă și să moară de foame," a scris un detractor. "O alegere curajoasă, prietene."

Câțiva fani chiar au făcut glume despre cariera actorului, care include filme precum "Just Married," "No Strings Attached" și "The Butterfly Effect."

"Probabil ai putea face un film cu Ashton Kutcher folosind Sora de la OpenAI, dar nu ai putea face un film bun cu el," a postat un urmăritor.

Altul a adăugat: "Aș prefera să produc un cu totul alt Ashton Kutcher."

În timpul discuției cu Schmidt, Kutcher a spus că s-a jucat cu programul Sora și a constatat că "poți genera orice filmare dorești."

"Poți crea videoclipuri bune de 10-15 secunde care arată foarte real," a continuat el. "Încă face greșeli. Încă nu înțelege pe deplin fizica... Dar dacă compari generația aceasta cu cea care exista acum un an, este un progres imens."

"De fapt, există filmări care, după părerea mea, ar putea fi folosite cu ușurință într-un film important sau într-un serial TV."

Kutcher a adăugat: "De ce ai ieși să filmezi un cadru exterior al unei case într-un serial TV când ai putea doar să creezi acel cadru pentru 100 de dolari? Să ieși și să-l filmezi ar costa mii de dolari."

"Scene de acțiune cu mine sărind de pe această clădire, nu trebuie să ai o persoană de cascadorii să facă asta, poți doar să o faci cu AI."

El a continuat să descrie cum o scenă în care un maratonist aleargă printr-o furtună de nisip, care de obicei ar necesita CGI extensiv, ar putea fi generată cu ușurință.

Controversa legată de AI a venit la doar câteva săptămâni după ce el și Mila au fost fotografiați bucurându-se de o seară în oraș cu fratele violatorului condamnat Danny Masterson - la câteva luni după ce au emis o scuză umilă pentru susținerea co-starului lor din "That '70s Show."

Înapoi în septembrie, cuplul a fost aspru criticat după ce s-a dezvăluit că au scris scrisori judecătorului apărându-l pe Danny, în vârstă de 48 de ani, și cerându-i "clemență" în sentința sa.

Ulterior, actrița, în vârstă de 40 de ani, și actorul din "Two and a Half Men," în vârstă de 46 de ani, și-au cerut scuze pentru "durerea pe care au cauzat-o" și au insistat că "susțin victimele" într-un scurt videoclip comun postat pe conturile lor de social media.

Acum, cuplul, care s-a căsătorit în 2015 și împart o fiică pe nume Wyatt Isabelle, de nouă ani, și un fiu pe nume Dimitri Portwood, de șapte ani, au fost văzuți luând masa cu fratele mai mic al lui Danny, actorul Jordan Masterson, și un alt prieten.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel