Ashton Kutcher, moment penibil cu Harry Styles. Nu l-a recunoscut pe cântăreț: "Mă simt ca un ticălos"

Data actualizării: | Data publicării:
Ashton Kutcher, Harry Styles, captură video YouTube
Descriere foto: Ashton Kutcher, Harry Styles, captură video YouTube

Ashton Kutcher îi cere scuze lui Harry Styles pentru că nu l-a recunoscut la o petrecere de karaoke: "Mă simt ca un ticălos"

Actorul a dezvăluit că i-a spus cântărețului, după prestația sa: "Ești ca un cântăreț de karaoke. Ești foarte bun".

 

Majoritatea oamenilor l-ar recunoaște pe Harry Styles în mulțime, dar Ashton Kutcher nu poate spune același lucru despre prima dată când l-a întâlnit pe popularul cântăreț.

În timpul unui interviu acordat revistei Esquire, starul din Your Place or Mine a dezvăluit că el și soția sa, Mila Kunis, l-au întâlnit pe Styles la petrecerea de karaoke a unui "cântăreț extraordinar de cunoscut, care este poate cel mai bun cântăreț din ziua de azi", care s-a întâmplat să fie și vecinul lor.

În timp ce se aflau la petrecere, actorul a spus că "acest alt puști se ridică și cântă acest cântec ABBA. (...) Am zis: 'Oh, Doamne!'. Așa că acest copil coboară de pe scenă, iar eu și Mila ne apropiem de el. Am zis: "Omule, trebuie să-ți spun ceva, ești un cântăreț. Ești ca un cântăreț de karaoke. Ești foarte bun". Și el zice, "Mulțumesc, omule, mulțumesc. Chiar apreciez asta'".


În acest moment, el a explicat că nu a recunoscut persoana care tocmai a cântat. Dar odată ce s-a dus la prietenul său care i-a dezvăluit apoi că era Styles, Kutcher s-a simțit destul de șocat. "Ne-am dus la prietenul nostru și am zis: "Doamne, tipul ăla a fost foarte bun, nu?"", a detaliat actorul. "Și el [prietenul său] a spus: "Este Harry Styles". Și eu am fost ca și cum, 'Cine e ăla?'. Mila zice: 'E tipul din trupa de băieți'. Este un cântăreț profesionist'".

"Oh, Doamne, acum mă simt ca un ticălos", a continuat el. "Este un cântăreț profesionist. Și noi încercăm să-i spunem că este un cântăreț bun. Și mă simt atât de prost."

Într-o scuză sinceră adresată cântărețului câștigător al premiului Grammy, actorul din That '70s Show a spus: "Îmi pare rău Harry Styles, dar ești foarte bun la karaoke, omule. Serios, foarte bun" - o declarație cu care cred că mulți fani ar fi de acord.

Cel mai recent film al lui Kutcher, Your Place or Mine, cu Reese Witherspoon, va fi lansat pe 10 februarie, în timp ce Styles este nominalizat la șase premii Grammy în acest an și urmează să cânte la ceremonia de decernare a premiilor de duminică.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel