Așa îl așteaptă Alexandra Stan pe Moș Crăciun: Rochiță scurtă și vin roșu / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Alexandra Stan continuă să-și uimească fanii pe rețelele de socializare. Artista le-a arătat internăuților cum îl așteaptă ea pe Moș Crăciun.

Alexandra Stan s-a îmbrăcat într-o rochie extrem de scurtă, și-a prins părul în două codițe, ca o școlăriță, și-a turnat un pahar de vin roșu și a dat drumul la muzica de sărbătoare. Așa se pregătește vedeta pentru Crăciun. Și pentru că ținuta nu era completă, artista s-a încălțat cu o pereche de șosete pufoase, imprimate cu chipul lui Moș Crăciun. 

 

Deghizată într-o „fetiță cuminte”, cântăreața s-a filmat în timp ce împodobea bradul și a postat imaginile inedite pe Tik Tok, spre amuzamentul fanilor. 

 

@alexandrastantheartist

I’m rockin’ around the ##christmastree ???? Ready! ##soundtrackdecraciun ##fyp

♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Single Version - Brenda Lee

 

Ultima vreme nu a găsit-o pe vedetă prea veselă


Alexandra Stan se recuperează după despărțirea subită de Bogdan Drăghici, cu care a avut o relație scurtă, dar intensă. 

Artista a sperat că Bogdan este alesul inimii sale, și, după ani în care a fugit de dragoste, și-a deschis inima. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit ea și a rămas cu inima frântă. Cei doi și-au spus adio după doar câteva luni de întâlniri. 

”Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente etc. Sunt totuși om. Așa că ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă, pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a transmis Alexandra Stan în mediul virtual după despărțire. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel