Artistul Gazi Demirel, declarații tulburătoare despre dezastrul din Turcia: ”Sufletul meu plânge. Mor odată cu ei!”

Data publicării:

În direct la Măruță, artistul Gazi Demirel a oferit declarații despre dezastrul din Turcia: ”Sufletul meu plânge. Mor odată cu ei!”

De câteva zile, toată lumea a lăsat capul în pământ și s-a rugat spre binele victimelor celui mai puternic cutremur din ultimii ani. Locuitorii din Turcia și Siria luptă cu natura dezlănțuită, fiind nevoiți să privească cu neputință la dezastrele produse de cutremurul care i-a lovit cu o putere de 7.8 pe scara Richter,

 

Ieri, în direct pe PRO TV, Cătălin Măruță l-a avut ca invitat în emisiunea sa pe artistul Gazi Demirel, care s-a născut în orașul Hatay și are toate rudele acolo. ”Are sufletul făcut țăndări. Are o parte din familie acolo. O parte a supraviețuit, o parte nu se știe dacă a supraviețuit”, a spus Cătălin despre invitatul lui care și-a deschis sufletul în fața celor de acasă.

 

Artistul a început povestea despre ceea ce trăiește familia lui cu un nod în gât și lacrimi în ochi: ”În prima zi când s-a întâmplat această tragedie, am ajuns la băiatul meu care mi-a spus: Tata, a venit sfârșitul lumii!”. Ceea ce a urmat a fost încărcat de o emoție greu de descris: ”N-ai cum să treci strada pentru că se prăbușește tot! […] Cadavrele sunt pe străzi și peste ele sunt puse hăinuțe, celofan sau saci de ciment”.

 

Întrebat despre familia lui, artistul și-a găsit cu greu cuvintele: ”Două zile nimeni nu a știut de sora mea! A murit câinele meu!”. Concluzia care a urmat este una care subliniază, de fapt, starea unui popor: ”Sufletul meu plânge. Eu mor odată cu ei”.

 

Deși se află la depărtare, artistul încearcă să fie la curent cu tot ce se întâmplă în orașul lui natal: ”Lumea caută persoanele cu propriile degete prin moloz”, a declarat el. În plus, se pare că oamenii de acolo se confruntă atât cu lipsa hranei, cât și cu cea a electricității.

 

În aceste momente de mare tensiune suntem cu toții alături de aceste popoare greu încercate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel