Artistul belgian Stromae revine pe scena muzicală cu piesa ''Santé''

Data actualizării: | Data publicării:
Stromae, foto Facebook.
Descriere foto: Stromae, foto Facebook.

Cântăreţul şi compozitorul belgian Stromae, retras din circuitul muzical din 2015, revine în atenţia publicului cu piesa "Santé", lansată vineri dimineaţă pe platformele muzicale.

Vedeta cu 3 milioane de albume vândute se bazează pe o melodie pe ritmuri de cumbia sud-americană şi electro pentru a da viaţă unui text dedicat oamenilor simpli, pentru care ţine un toast. "Şofer de camion, însoţitoare de zbor / brutar sau pescar/ Ridic paharul pentru campionii celor mai rele vremuri", cântă el, acompaniat de imagini în care îl vedem având părul prins într-un coc dublu.

 

Cu "Santé", artistul belgian în vârstă de 36 de ani pregăteşte terenul pentru un viitor album, a cărui dată de lansare nu a fost încă dezvăluită.

Succesul dobândit de ultimul său album, "Racine carree" (2013, după "Cheese" în 2010), i-a adus doi ani de turnee nebuneşti prin lume, care l-au epuizat atât fizic, cât şi mental.

"Chiar dacă ne face să visăm, este totuşi o profesie şi, ca în orice profesie, atunci când lucrăm prea mult, ajungem la un burn-out", a recunoscut el în 2018 într-un interviu acordat France 2.

Marea sa revenire a fost anunţată acum o săptămână. Numele interpretului hiturilor "So we dance", "Papaoutai" sau "Formidable" a fost confirmat pentru Rock en Seine, un festival din regiunea Parisului, pentru data de 28 august 2022.

Au urmat apoi alte anunţuri şi probabil că nu sunt ultimele. Stromae va cânta mai întâi în Belgia la festivalul din Werchter (nord) pe 19 iunie, apoi la Les Ardentes, un festival organizat la Liege (sud), pe 10 iulie., notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel