Artist român, diagnosticat cu diabet. Cântărețul a trecut prin momente delicate: ”Eram dărâmat”

Mario Joy, sursa instagram
Descriere foto: Mario Joy, sursa instagram

Un cunoscut artist din România a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticat cu diabet.

Mario Joy se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România. În luna noiembrie a anului trecut, cântărețul a trecut prin momente cumplite, după ce medicii l-au diagnosticat cu diabet. Artistul a povestit că a mers la un oftalmolog, deoarece nu mai vedea foarte bine, însă acolo i-au spus că nu are nicio problemă. Cu toate astea, medicii i-au recomandat să poarte ochelari.

Ulterior, din cauza faptului că avea tensiunea foarte mare, Mario Joy a decis să mai facă câteva investigații. Medicii i-au spus că are și glicemia foarte mare, iar după au descoperit că artistul are diabet.

”Am făcut mai multe analize. Nu mai vedeam la distanță, nu mai vedeam scrisul, m-am dus să-mi fac ochelari, mi-a spus că nu am nimic, dar îți dau ochelari. Vedeam bine cu ochelarii, dar după o lună de zile aveam tensiunea foarte ridicată și a trebuit să mai fac un set de analize și aveam glicemia foarte mare. În ziua aia aveam 270 și normal era până în 105”; a spus Mario Joy la Antena Stars.

Mario Joy: ”Am fost dărâmat două zile ”

Artistul a declarat că a fost în stare de șoc câteva zile după aflarea diagnosticului, dar acum încearcă să se relaxeze și să aibă un stil de viață sănătos, pentru a face față problemei cu care se confruntă.

”Am fost dărâmat două zile, nu mai puteai să vorbești cu mine, doar că mi-a dat Dumnezeu putere, iar acum am glicemiile foarte bune, acum două zile aveam 94 dimineața, era foarte bună. Am ținut dietă, odihnă, mișcare, să te plimbi prin casă, orice, să faci mișcare, să mănânci sănătos”, a mai zis el.

Mario Joy a mărturisit că medicii i-au interzis că mai consume grăsimi și zahăr. De asemenea, acesta nu mai mănâncă după ora 8. Deși i-a fost greu să își schimbe regimul de viață, cântărețul încearcă să țină totul sub control.

”Eu de exemplu nu mai mănânc după 8, n-ai voie grăsimi, n-ai voie zahăr. Acum am descoperit dulciuri fără zahăr, la început mi s-a părut foarte greu”, a mai spus Mario Joy.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, detalii ȘOCANTE despre evenimentul de reînnoire a jurămintelor cu Anamaria Prodan: ”Nu ai cum să faci o asemenea țigănie”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 feb 2022, 14:51 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience