Arnold Schwarzenegger, mărturisiri despre lupta cu dislexia: „Un dezastru. Eram lovit”. Cum se manifestă afecțiunea

Arnold Scharzenegger a mărturisit că are dislexie. Cum de manifestă afecțiunea și care este tratamentul. 

Arnold Scharzenegger a dezvăluit cum gestionează dislexia. În buletinul său informativ zilnic Pump Club, legenda culturismului și starul de cinema Arnold Schwarzenegger împărtășește anecdote din lunga și istorica sa carieră, inclusiv sfaturi despre cum să vă creați obiceiuri bune, să vă îmbunătățiți condiția fizică și să vă urmăriți obiectivele.

În cea mai recentă ediție, el se destăinuie despre experiențele sale cu dificultăți de învățare și despre cum gestionează dislexia la vârsta de 76 de ani.

”Iată care este secretul meu: sunt un cititor teribil. În Austria anilor '50 nu se vorbea despre dizabilitățile de învățare, așa că, de cele mai multe ori, când mi se cerea să citesc cu voce tare în clasă, era un dezastru și eram lovit cu rigla. Dar acum știu că sunt dislexic”, a început el, potrivit Men`s Health.

Arnold a continuat să descrie modul în care și-a construit în rutina sa strategii care îl ajută să își gestioneze dificultățile cu cititul, dar a dezvăluit că, atunci când a venit momentul să înregistreze audiobook-ul recenta sa carte de memorii Be Useful, a fost declanșat de aceeași anxietate pe care o simțea la școală.

 

Citește continuarea pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 10 aug 2023, 15:50 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience