Armie Hammer nu va mai juca alături de Jennifer Lopez. Actorul se retrage din „Shotgun Wedding”, în urma unor atacuri online

Data actualizării: | Data publicării:
 Armie Hammer, captură Foto YouTube/ British GQ
Descriere foto: Armie Hammer, captură Foto YouTube/ British GQ

Actorul Armie Hammer se retrage din producția  „Shotgun Wedding”, unde ar fi trebuit să joace alături de Jennifer Lopez, după ce a fost victima unor atacuri online. 

Actorul Armie Hammer a anunţat că renunţă la rolul principal din comedia romantică Shotgun Wedding.

 

 

Potrivit Variety, în spațiu public ar fi apărut niște mesaje compromițătoare, care i-au fost atribuite actorului. Mesajele respective ar descrie fanteziile sexuale ale actorului, unele dintre ele explicând chiar acte de canibalism. Deocamdată nu a fost dovedită sursa mesajelor și nici dacă acestea i-ar aparține lui Hammer.

Fimlările comediei Shotgun Wedding ar fi trebuit să înceapă în curând, în Republica Dominicană. 

 "Nu voi răspunde acestor acuzaţii tâmpite, dar în lumina acestor atacuri maliţioase şi false nu îmi pot lăsa copiii cât filmez timp de patru luni în Republica Dominicană. Lionsgate (n.r. - compania de producţie a filmului) mă susţine în această decizie şi le sunt recunoscător pentru asta". 

 

Reprezentanții casei de producție că actorul a primit acordul să părăsească producția. 

 

În Shotgun Wedding, Hammer ar fi făcut echipă cu Jennifer Lopez. Cei doi ar fi interpretat un cuplu care își organizează nunta în Republica Dominicană. Lucrurile se complică însă când nuntașii sunt capturați de o bandă de mafioți. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel