Apare „The Kissing Booth 3”: Data lansării, trailer și noua distribuție

Data publicării:
Joey King, foto instagram
Descriere foto: Joey King, foto instagram

Fanii Kissing Booth au multe de sărbătorit. Pe lângă faptul că Joey King a câștigat Comedy Movie Star din 2020 la People's Choice Awards, actrița a dezvăluit data premierei The Kissing Booth 3. 

Fanii nu vor avea prea mult de așteptat, deoarece filmul vine pe Netflix vara viitoare.

Fanii așteaptă de mult timp să afle exact când va fi lansat al treilea film Kissing Booth. În iulie 2020, Netflix a anunțat că al doilea și al treilea film au fost filmate spate în spate, astfel încât fanii știau că se va întâmpla în al treilea film; dar nu știau când îl vor vedea.  King a confirmat că fanii vor putea vedea Kissing Booth 3 vara viitoare.

King nu numai că a câștigat premiul People's Choice Award pentru filmul de comedie, dar The Kissing Booth 2 a luat și premiul pentru cea mai bună comedie din 2020. În timpul discursului , King a recunoscut că 2020 a fost un an ciudat și că este recunoscătoare că filmul le-a adus oamenilor ceva bucurie. „Faptul că filmul nostru și personajul meu au adus niște râsete tuturor acasă, mă face să zâmbesc”, a spus ea. "Asta mă face să mă simt atât de bine. Asta mă face să mă simt atât de fericită."

Fanii se pot pregăti pentru mai multă bucurie datorită The Kissing Booth 3. Iată tot ce trebuie să știți despre următorul film:

 

Data lansării „The Kissing Booth 3”

În timpul discursului de acceptare pentru Comedy Movie Star din 2020 la People’s Choice Awards, duminică, 15 noiembrie, Joey King a dezvăluit că filmul  Kissing Booth 3 va fi lansat pe Netflix în vara anului 2021.

Trailerul „The Kissing Booth 3”

Nu există încă un trailer oficial pentru film, dar în iulie 2020, Netflix a lansat un scurt video. În clip, Elle (King) ignoră un apel de la biroul de admitere de la Harvard în timp ce stă la piscină.

 

Distribuția „The Kissing Booth 3”

În iulie 2020, când a fost lansat sneak peek-ul, King a dezvăluit, de asemenea, că întreaga distribuție a The Kissing Booth 2 va reveni pentru al treilea film. În plus față de King, distribuția îi include Jacob Elordi, Joel Courtney, Taylor Zakhar Perez, Maisie Richardson-Sellers, Meganne Young și Molly Ringwald.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel