Anunțul neașteptat făcut de fiul Clejanilor. Fulgy a luat o decizie importantă împreună cu Ioniță și Viorica

Data publicării:
Fulgy și Ioniță de la Clejani
Descriere foto: Fulgy și Ioniță de la Clejani

La scurt timp după ce a fost externat din clinica de reabilitare, Fulgy face un anunț șocant. 

Fulgy este unul dintre cei mai controversați artiști din România. Fiul Clejanilor este în atenția tuturor de săptămâni bune. După ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, acesta a început seria acuzațiilor și jignirilor la adresa mai multor vedete din România. 


Timp de trei săptămâni a fost internat într-o clinică de reabilitare, chiar dacă după externare el a negat aceste zvonuri. Fulgy și-a pus părinții în multe situații delicate. 


Mai exact, într-un IG Story, Fulgy și-a caracterizat părinții ca fiind doar "niște lăutari" , care cântă după ureche. Cu siguranță, aceste vorbe i-a durut extrem de mult pe cei care i-au dat viață și care l-au educat cum au știut mai bine.


“Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata!


Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy pe o înregistrare realizată în timp ce era în cada plină cu apă.


După ce și-a umilit părinții, Fulgy a făcut un anunț neașteptat. Fiul Clejanilor vrea să plece din țară și susține că nu va mai posta pe rețelele de socializare. 


”Dragii mei ăsta e ultimul meu story. Eu mâine plec într-o vacanță, anulez tot ce am pus pe story cu emisiune și tot, și să vă ajute Dumnezeu la toată lumea așa cum îmi ajută mie. Rufele se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup”, a spus Fulgy pe InstaStory.

 

Citește și: Elena Udrea și Alexandrov Adrian, momente de panică în timpul vacanței din Grecia. Au fost la un pas de evacuare

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel