Anunț neașteptat la Survivor All Stars! Ce se va întâmpla cu concurentul care va pierde duelul de eliminare: „Sunteți primii care aflați asta”

Data actualizării: | Data publicării:

Daniel Pavel a venit cu un anunț neașteptat în cadrul emisiunii Survivor All Stars, de pe 2 mai 2024.

Chiar înainte de consiliul de eliminare, un anunț neașteptat și secret a fost făcut de către Daniel Pavel către public, fără ca concurenții să știe ce li se pregătește. Astfel, prezentatorul emisiunii a dezvăluit ce se va întâmpla cu concurentul care va pierde duelul de eliminare din ediția de pe 2 mai 2024.

„Bună seara, națiune Survivor România! Începem consiliul tribal în doar câteva momente, concurenții mi se vor alătura și începem cu voturile. Mergem mai departe la duelul eliminatoriu, este sezonul suprem, sezonul surprizelor și sunteți primii care aflați faptul că în această seară concurentul eliminat pleacă din trib, însă nu din competiție, merge în exil, unde știți foarte bine că este dur, arid, dincolo de Survivor România. 

Mai mule informații vă dau după ce avansăm în această narațiune a exilului. Veți vedea după duelul eliminatoriu despre cine este vorba, deocamdată nu știm cine va ajunge acolo, urmează să intrăm în consiliu și să se voteze.”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, în cadrul emisiunii Survivor România All Stars.

Te-ar putea interesa și: Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare

Așadar, în urma votului colectiv, TJ Miles a fost trimis la duel, acesta fiind pentru prima dată în această postură. Din nefericire, Faimosul se va lupta cu prietenul și colegul său de tabără, Zanni, care se află pentru a treia oară la duel și care a fost votat de Sorin, ce a obținut colanul de imunitate. Chiar dacă vestea nu le-a picat deloc bine, cei doi au rămas cu capul sus, fiind conștienți că acest moment avea oricum să vină, mai devreme sau mai târziu.

„Trebuie, dacă vrei să câștigi Survivor, trebuie să-l trimiți acasă pe cel care are potențialul cel mai mare să câștige. Eu mi-am arătat potențialul pe toate planurile pentru echipa mea, chiar dacă mi-ar fi plăcut să le arăt Războinicilor. Eu m-am impus pe toate planurile, atunci trebuie să încerce să mă elimine și sunt de acord cu asta, să mergem la duel.”, a fost reacția lui Zanni.

„Nu aveam cum să știu că se va accidenta Ana sau că va câștiga Sorin colanul, am ajuns într-un punct trist, dar așa a fost să fie. Nu pot să mă supăr sau să mă gândesc la ce aș fi putut să fac diferit. E bine că dacă rămâne, e fratele meu, e Zanni.”, a completat și TJ Miles. 

Citește și: Andreea Tonciu, luată la rost de Cătălin Zmărăndescu: „Mi-ai tras țeapă! Trebuie să te cert” / videoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel