Anul schimbării pentru Ioana Ginghină: „După 1 an de singurătate și nesiguranță am intrat într-o nouă relație”

Data publicării:
Ioana Ginghină, Foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, Foto Instagram

Ioana Ginghină a făcut bilanțul anului 2020 și pare că a fost unul îmbelșugat. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a câștigat pe toate planurile.

Ioana Ginghină a avut un an destul de încărcat, dar și benefic. În timp ce majoritatea oamenilor se plâng de neajunsurile din 2020, actrița a decis să facă o listă cu toate realizările din anul care tocmai s-a încheiat. Și nu sunt puține lucrurile pentru care este recunoscătoare. După niște ani grei, fericirea a venit și pe strada artistei. După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana a lucrat mult la ea, încercând să se reconstruiască, să devină cea mai bună variantă a ei. Își crește fetița singură, iar cele două sunt prietene foarte bune. 2020 a adus în viața artistei și o nouă iubire, ca să completeze tabloul fericirii la care a visat atât de mult. 

 

Wow ce an intens... câtă nesiguranță, câte emoții, câtă schimbare !
Stau și mă uit la viața mea și realizez cât de mult s-a schimbat din ianuarie și până acum.
După 1 an de singurătate și nesiguranță am intrat într-o nouă relație, Ruxandra a crescut și am urmărit cum s-a schimbat de la o lună la alta, transformându-se într-o adolescentă cu personalitate”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Mai mult, vedeta a început și o nouă etapă profesională, dar și de șofer. Actrița conduce o mașină nouă, în drum spre filmările unui nou serial.

Tot în acest an, am început filmarile la serialul „Adela” și acum pe final de an, mi-am achiziționat o nouă mașină, după aproape 10 ani de când merg cu cea veche.
Sunt recunoscătoare pentru abundența de sentimente și emoții care mi-au umplut sufletul în acest an. Am învățat atât de multe! Mulțumesc universului că sunt. Am mai și greșit, dar asta este farmecul vieții, să învățăm și să ne dezvoltăm cu fiecare experiență sau provocare.
Să vină 2021, zic! Chiar sunt curioasă ce vești ne mai aduce”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel