Antonia spune adevărul despre relația cu Alex Velea: „Ce norocoasă sunt eu”

Data publicării:
Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite
Descriere foto: Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și urmează să ajungă și în fața altarului. Iată cum vede artista relația lor

Antonia a fost invitata Amaliei Năstase în cadrul podcastului „S-o luăm personal”, unde a vorbit despre relația cu Alex Velea. Cei doi artiști formează un cuplu din 2012 și au împreună doi băieți, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Achim, în vârstă de 4 ani. Antonia mai are o fetiți, Maya, din prima căsătorie, dar care a rămas în grija fostului său soț. Deși se iubesc de atâta vreme, Antonia și Alex Velea nu s-au putut căsători până acum, din cauza faptului că abia anul acesta a fost pronunțat divorțul dintre ea și fostul soț. 


„El m-a învățat foarte multe lucruri bune. Eram oricum o fire sensibilă și încerc să fiu cât de bună pot. El m-a învățat să fiu și mai bună, întodeauna să ignor, să nu pun la suflet, să am răbdare. Îmi spune mereu că am o familie frumoasă, un bărbat care te iubește, suntem aici, nu mai băga în seamă. Sau zâmbește. Am apreciat la el că e foarte uman și de multe ori a fost complimentat chiar la sală de câteva doamne, care au venit la mine și au spus: Ce frumos din partea lui Alex că m-a salutat! Salută chiar și femeia de serviciu. De multe ori Alex primește complimente: Ce norocos e. Nu. Ce norocoasă sunt eu! Cel mai important e că te iubește cineva pe bune, e cel mai sănătos, a mai spus artista”, a declarat Antonia în cadrul podcastului „S-o luăm personal”. 

 

Motivul pentru care nu și-a botezat copiii


Tot în cadrul podcastului, artista a izbucnit în plâns când a venit vorba despre cei doi băieți cu care îi are cu Alex Velea. Antonia a dezvăluit motivul pentru care nu i-a botezat până acum pe micuți. Potrivit acesteia, ea în continuare purta numele de familiei al fostului ei soț, Vincenzo Castellano, iar cei mici de asemenea au luat numele bărbatului, deși tatăl lor este Alex Velea. Această situație se întâmplă din cauzaă că divorțul dintre ea și Vicenzo s-a încheiat abia anul acesta. 

Totodată, Antonia a precizat că a fost criticată de nenumărate ori pe rețelele de socializare din cauza faptului că nu și-a botezat cei doi băieți. 

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

 

 Antonia urmează să se căsătorească cu Alex Velea

 

Pentru Alex Velea și Antonia așteptarea a luat sfârșit. Imediat după ce Antonia a anunțat că procesul de divorț dintre ea și primul soț a ajuns la final, Alex Velea a cerut-o în căsătorie și a filmat întreg momentul. 


”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show.


Alex Velea a dezvăluit că nu își doresc o nuntă cu mulți invitați deoarece își doresc să poată comunica cu toată lumea și să fie un momente special. Artistul spune că vrea ca evenimentul să fie pe plajă, cu briza mării și totul să fie într-un decor de vis. 

 

Adevărul din spatele imaginii de familie fericită

 

 Artista se luptă cu anxietatea: „Sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”

Antonia a recunoscut că viața ei nu este roz și că face față cu greu provocărilor. Artista este mama a trei copii, iar fiica cea mare, Maya, locuiește în Italia, alături de tatăl ei.

 
Antonia este frumoasă, celebră și bogată. Are o familie minunată, un soț iubitor și oricine ar putea spune că artista este extrem de fericită. 

Adevărul este însă unul extrem de trist. Vedeta trece prin momente dificile din cauza distanței dintre ea și fiica ei. Micuța Maya locuiește în Italia, cu primul soț al vedetei, iar cele două se văd destul de rar și nu petrec suficient timp împreună.

Antonia s-a despărțit de fostul soț în urmă cu 7 ani, însă divorțul dintre ei a fost finalizat abia recent. Vedeta și-a câștigat în instanță dreptul de a o vedea pe fiica sa și ca aceasta să vină în România să o viziteze, însă judecătorii au decis ca micuța să locuiască în Italia, cu tatăl ei. 

Această distanță o macină cumplit pe Antonia, care spune că nu este drept ce i se întâmplă și speră că lucrurile vor reveni la normal într-o bună zi. 

 

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite …. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel