Delia a urcat pe munte la peste 4.000 de metri: „Am adrenalină adunată cât pentru o săptămână”

Data publicării:

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au urcat pe munte la peste 4.000 de metri altitutdine, după un traseu dificil. 

Delia s-a săturat de vacanțele relaxante pe insule exotice, cu peisaje de vis și atmosferă boemă. 


Cântăreața s-a îndrăgostit de munte și este pasionată de drumeții în condiții extreme. Zilele trecute, artista împreună cu soțul ei, Răzvan au ajuns la 4.164 de metri altitutdine, după un traseu făcut în condiții foarte grele. 


Delia a făcut astfel de trasee atât la noi în România, cât și în Austria, Elveția sau Franța. Cea mai recentă aventură a sa a fost pe Vârful de Vest al lanțului muntos Breithorn, acoperit de ghețari, aflat la granița dintre Elveția și Italia, în munții Alpii Pennini. 


„A fost un traseu nebun… prea nebun și prea expus. Am niște adrenalină adunată cât pentru o săptămână”, a scris Delia pe Instagram. 

 


Cei doi au făcut și o pagină pe rețelele de socializare pentru cei care vor să descopere alături de ei aventurile muntoase. 


Delia spune că și-ar dori tare mult să urce și pe Kilimanjaro sau Everest, unele dintre cele mai dificile trasee montane. 


Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, este cel care o urmează peste tot, indiferent de cât de periculoase ar fi idealurile artistei. 


„El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe”, i-a spus Delia Matache Andrei, într-un podcast pe Youtube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel